spedzam tam znakomita wiekszosc wolnego czasu. rzut beretem na polwysep do najlepszych imprezowni, rano relaxik w saunie, albo na dachu przy basenie.
pzdrKonradMK - Pią 27 Lip, 2007 rozmarzyliście się nie ma co Vlodarsky - Pon 12 Maj, 2008 Panowie odkopuje ale kwota inna... chciałbym jajka nad morzem przewietrzyć. Tani schludny pensjonat/kwatera z łazienką koniecznie.
Macie jakieś pomysły ?
PS tyle problemów na głowie, że chciałbym Kasi zaproponować odpoczynek w któryś weekend...mi - Pon 12 Maj, 2008
Vlodarsky napisał/a:
z łazienką koniecznie
czyścioszek... Morze będzie, pieprz łazienkę! Vlodarsky - Pon 12 Maj, 2008 heheheh poprostu to są moje jedyne wymagania łazienka i czystość aaa no i cena przystępnaAnonymous - Wto 13 Maj, 2008 ja jeżdżę do mojego teścia nad morze , ma chałupkę w Łazach koło mielna, do morza tylko przejść przez las, basenu na tarasie nie ma ale w każdym pokoju łazienka i tv i net wifi Łazy to straszna dziura, 3 kanajpy a w nich po 3-3.5brok i w sumie mało ludzi , nawet w szczycie sezonu nie ma wielkich tłumów, na plaży można mieć sporo miejsca dla siebie i dla dziecka, jest to właśnie idealne miejsce dla młodych rodziców, bez większych szaleństw ale za to spokój i bez drechów, pokoje w szczycie do 40pln za dobę, 45okm z wawy,
teraz byliśmy ze znajomkami z dziećmi to cała plaża nasza, czysta po zimie i niezaśmiecona przez ludzi bajecznie,, , i nawet ciepło było
i tyle generalnie ludzi było Marek23 - Wto 13 Maj, 2008 Ja nad morze jadę może w czerwcu i na pewno po Radomiu czyli po 20 lipca.
Chyba na Hel, wiadomo z jakim nastawieniem.Vlodarsky - Wto 13 Maj, 2008 Byliśmy z Kasią w Łazach odezwe się jak będziemy się wybierać !!OSKAR - Wto 13 Maj, 2008 Jak nad morze to tylko tutaj: http://youtube.com/watch?v=_b-EQi2UEiQ
Nawet pod namiotami fajnie jest
Bylem i fajne imprezki na plarzy i szkulki windsurfingu i kitesurfingu.
A na samym helu bazy nurkowe jak ktos nurkuje
Ja polecam i w tym roku znow tam bede lenny - Wto 13 Maj, 2008
Marek23 napisał/a:
Chyba na Hel, wiadomo z jakim nastawieniem
budowa zamków na piasku?? czy liczenie mew??M - Wto 13 Maj, 2008 zlapanie hiva?
Pamietaj ze na pomorzu grasował Simon Mol