To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Euro 2012

szymlorek - Czw 19 Kwi, 2007

Ten ziom był w rozmowach w toku pod nickiem "autobus" :D
106 - Czw 19 Kwi, 2007

:D

OSKAR - Czw 19 Kwi, 2007

no i jakie piekne prawdziwe zdjecie z polskich stadionów:)
Jwszcze tylko kilku kibiców z angli brakuje i imprezka na calego sie zapowiadaw 2012r.

michool_vt - Czw 19 Kwi, 2007

na mecz ligowy nigdy sie nie wybiore, gdyz mam ciagle w pamieci piekne czasy gdy policja nie dawała sobie rady i wypuszczałą kiboli (nie kibiców) wisły i cracovii na błonia żeby sie nawzajem wykonczyli...

na mecz reprezentacji zawsze pójde, nawet jak przegrywaja to atmosfera nie do przbicia :)

Anonymous - Czw 19 Kwi, 2007

michool_vt napisał/a:
na mecz ligowy nigdy sie nie wybiore, gdyz mam ciagle w pamieci piekne czasy gdy policja nie dawała sobie rady i wypuszczałą kiboli (nie kibiców) wisły i cracovii na błonia żeby sie nawzajem wykonczyli...

na mecz reprezentacji zawsze pójde, nawet jak przegrywaja to atmosfera nie do przbicia :)

Od 7 lat chodze na mecze jednej z druzyn ktore wymieniles i moze ze 3 razy dostalem, i to zawsze od policji. Nie jest tak zle :) a co do mistrzostw to Krakow na liscie rezerowej to jakas pomylka.

Michał - Czw 19 Kwi, 2007

zgadzam sie z hulajem. Jedno z ładniejzych miast w polsce na liscie rezerwowej. Krak napewno powinien wejsc w miejsce Poznania
moje typy
Warszawa
Kraków
Wrocław
Gdańsk

qbus - Czw 19 Kwi, 2007

ja zaczalem jezdzic na wisle jako chyba 10 latek, przez 5 czy 6 lat obecnosci na stadionie nie czulem nigdy zagrozenia wobec swojej osoby, Ci ktorzy mowia ze tak jest chyba faktycznie musieli kiedys po ryju na jakims meczu dostac, a zaznaczam ze widzialem ich naprawde sporo bo rok w rok mialem karnet + pare pucharowych meczy, teraz mam to gdzies niemniej kiedys mnie bawilo ogladanie meczy, racja zagrozenie takie same jak w multinie, w multikinie po ryju nie dostaniesz na parkingu pewnie ze mozesz.

co do kandydatur to moim zdaniem smiechem na sali jest budowanie stadionu z prawdziwego zdarzenia w miescie w ktorym nie ma DOBREJ druzyny pilkarskiej. kiedy sie pilka interesowalem to slask wroclaw znaczyl coraz mniej a lechie gdanks znalem tylko z okrzykow na reymonta :) czy cos sie zmienilo? szczerze watpie.

p.s. racja ze taki stadion moze byc wykorzystany do innych imprez ale powiedzmy sobie szczerze, ile razy w roku takie imprezy sie tam odbeda.

saxorulez - Czw 19 Kwi, 2007

Michał napisał/a:
Krak napewno powinien wejsc w miejsce Poznania

ziom byłeś w Poznaniu.. jakie tam dupy są to szok..
przeedytuj posta i wywal Gdańsk :D

Michał - Czw 19 Kwi, 2007

:DDDDD
Jakarti - Czw 19 Kwi, 2007

gaugan napisał/a:
99, bo pilke zwyklem czasami kopac

wzialem to pod uwage ale jak slyszalem jak grales (bo nigdy razem nie zagralismy) to stwierdzilem, ze nie grales :D

KonradMK napisał/a:
tzn w czym by ci pomogli?

pomogli by mi z niepelnosprawna babcia.. myslalem, ze to logiczne :D nie mialem na mysli tego, ze jak ktos mnie zaczepi to powiem, ze jestem z Wwa i nawala "odwaznego"

K-mart napisał/a:
Jakarti, ja chetnie skorzystam z propozycji i wybiore sie razem na mecz

przyjezdzaj!! powiedz tylko kiedy i idziemy bo sam dawno nie bylem.

sharxhunter napisał/a:
Jaka, dzięki za propozycje, taką samą mam do łodzi na widzew

nie chce porownywac ale obiektywnie :D mowiac w Warszawie jest najlepszy w Polsce doping.. jesli juz.. to jeden z najlepszych. o reprezentacji nie wspominam bo wiadomo, ze tam to zawsze swieto :)
Michał napisał/a:
Rozumiem, że na meczu cie nie zabiją, nie podpalą żywcem itd ale kurde, nie porównoj tego do siatkówki. Nie wiem czy wiesz malutki ale 2-3 lata temu mówiło sie że mamy najlepszą widownie na świecie

Michal - widownia to ilosc osob - nie wiem czy tam jest wiecej czy mniej kibicow niz w PL ale to, ze sa swietni tzn doping, krzyki, piosenki, malunki, ruchanie itd to prawda!! nie bez powodu podczas skokow w Zakopanem jest taka swietna atmosfera.. bo to polscy kibice i tutaj bez 2 zdan. wtedy mialem na mysli tylko to, ze pilka jest popularniejsza od siatkowki (liczby bezwzgledne) i dlatego bardziej atrakcyjna dla reklamodawcow stad pomysl organizacji ME w pilce, a nie w siatkowce.

na zdjeciu widac ziomkow obok ktorych stoisz i jakos Cie nie leja.. wygladaja malo atrakcyjnie ale Kondziu tez wyglada malo atrakcyjnie i go lubie :D
KonradMK napisał/a:
ten ziom w okularach to taki typowy kibol. matka pijaczka, ojciec w pierdlu a on kocha tylko piłkę bo kumple go nie biją (czasem) więc czuje przynależność i siłę :D

nie chce wchodzic w dyskusje dlaczego itd.. ale gdyby moja matka byla pijaczka, a ojciec by siedzial to nie wiem czy bylbym taki jaki jestem.. rozumiesz?

KonradMK - Pon 23 Kwi, 2007

jasne. zamykamy?