KonradMK - Czw 05 Kwi, 2007 ładne bydlę, ale chyba muszę poczekać z kupnem jeszcze troszkę, kaska się zbiera
[ Dodano: Czw 05 Kwi, 2007 ]
może się przejadę na pułkową i zlookam to auto po świętachVlodarsky - Czw 05 Kwi, 2007 widuje go na myjni koło mnieCHRZANEK - Czw 05 Kwi, 2007
ładna sztuka - dla mnie kozakKonradMK - Wto 10 Kwi, 2007 Myślałem i myślałem, świąteczna zaduma dała mi się we znaki i skonstruowałem kilka wniosków nt. kupna furki.
Nie chcę pakować się w stare auto. zdecydowałem że kupię max 4 letnie - zakładając że zakup będzie i tak kredytowany to lepiej dołożyć kilka peelenów i mieć coś nowszego. Niestety przy tym założeniu marzenia o 150 KM odpływają z Panem Kleksem ku nowej przygodzie... Jest jednak nadzieja ale nie wiem czy ma to sens więc proszę o krytykę...
Mógłbym kupić civica 1.4/ 1.6 z 2003/2004 roku, pojeździć ze 2 lata i (jak już będę bogaty ) zrobić swapa albo jakiś wiejski tuning
nie mozna miec auta taniego i szybkiego.. a przynajmniej bardzo o takie trudno..Anonymous - Wto 10 Kwi, 2007 jak dobrze poszukasz to kupisz corolle 1.8 192kuce ponizej 40tysi rocznik 2002
zaczynaja biegac po 35,
pozdrMichał - Wto 10 Kwi, 2007 hmmm, no nie wiem
Wez pod uwagę że jeszcze jesteś piękny i młody. To jest ostatni twoj dzwonek na prawdziwego hothatch'a . Będziesz pozniej marudził że za wolny, że nijaki ... zastanów sie nad tym.
Kondziu, ciągle piszesz że nie chcesz starego samochodu bo już masz dosyc mechaników. FRozumiem cie, sam przechodziłeś przeciez przez różne opcje z renią. Ale weź pod uwage tez ze np: ja , darek, i kupa innych osób z tego forum ma stare fury i samochody banglają jak sie masz. Stawiam dla ciebie na vts'a , albo co jest ciekawszą opcją , puga lennego. Masz samochód w skórze , full opcja, reanimowany u nadwornego tunera adsia co świadczy bardzo dobrze . Zastanów sie...Anonymous - Wto 10 Kwi, 2007 oczywiscie to nie moze sie rownac z vtesem
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2526712
ale ma nie duzy przebiegMichał - Wto 10 Kwi, 2007 Na miejscu kondzia wolałbym jarka od vtsa. Super , SUUUUPER furaKonradMK - Wto 10 Kwi, 2007 yaris odpada, za mały i nie pasi mi po prostu. chodzi mi po głowie pug lennyego ale już ma 7 lat, jak go spłacę będzie miał 10 - znowu będę miał starą furę i zacznie się sypać. nie wiem motyla dupa, łeb mnie już boli od tego wszystkiego. tak to jest jak się nie ma kasy w tym pieprzonym kraju - zawsze coś za cośAnonymous - Wto 10 Kwi, 2007 hehehe yaris jest porownywalny albo i wiekszy od vtsa czy 205
masz cisnienie na moc rozumiem wiec dozbieraj kaski na spokojnie
autka spadna cenowo i za rok bedziesz mial wiekszy wybor
pozdrKonradMK - Wto 10 Kwi, 2007 no tak ale jeśli mam jeździć renią jeszcze rok to muszę w nią ze 2 tysie zainwestować...Anonymous - Wto 10 Kwi, 2007 jak kupisz uzywke nawet w extra stanie to od razu tez z tysiaka wsadzisz plus opony itd tez z 2 wyjdzie KonradMK - Śro 11 Kwi, 2007 http://otomoto.pl/index.p...how&id=C2525791
pasuje do kondzia?Michał - Śro 11 Kwi, 2007 MG - fajny fajny !! ale odradza, spalanie, dostęp do części zamiennych graniczy z cudem , szczególnie blacharka
Xsara - bardzo super.
Jest taka wersja xsary , chyba rally , czerwona na białych felach , śliczna. Takie poszukaj. Xsary ten kolor nie ładny, smutny strasznie.