To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Felga 16, biała do Clio,jaka?

Marek23 - Czw 22 Lut, 2007

Sorki, leniwy przez te grypsko. Powiem, Ci, że chyba mi te co zapodałeś najbardziej siadają. Jak na wlaściciela mini niezły gust...

[ Dodano: Czw 22 Lut, 2007 ]
Siadają ostro, tylko teraz cena,pewno ponad 700 zł za sztukę, szajse. Za to za chwilę mam cały zawias. Eh, zobaczymy...

FreeMan - Czw 22 Lut, 2007

JIMEK napisał/a:
ja sie powtorze:
Obrazek
dawaj marek te jasniejsze, a morgan pokaz ze masz wieksze jojcyny i bierz ciemniejsze :D

[ Dodano: Czw 22 Lut, 2007 ]
za wszystko zaplacisz karta mastercard :D
Obrazek

Jimek trafiles w PUNKT !

przejzalem dzis duuuzo stron i te ktore pokazals najbardziej przypadly mi do gustu... teraz trzeba "kapustke" pozbierac i zamowic.... tylko nie wiem czy antracyt czy czarne ??

Maciek - Czw 22 Lut, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Z ciekawości:
Czym się różni OZ SUPERTURISMO WRC od OZ SUPERTURISMO CORSA ?? ?? ??
Bo ja to sie już gubie ;-)

Superturismo Corsa juz nie produkują i zastąpili ja modelem WRC

Freeman ja biorę antracyt, najwyżej będą 2 takie same cliówki
nox - Czw 22 Lut, 2007

superlegger'y są ok tutaj rozmiar to 15
Anonymous - Czw 22 Lut, 2007

heheh
FreeMan napisał/a:
JIMEK napisał/a:
dawaj marek te jasniejsze, a morgan pokaz ze masz wieksze jojcyny i bierz ciemniejsze
jojcyny to jadra jesli nie wyrazilem sie jasno. Morgan ja bym bral czarne bedzie squrvysyn !

no Marek teraz Twoja kolej:
Marek napisał/a:
e, wiecie co ja jednak chyba biore czarne
:D

hehe tylko prowokuje znowu. Panowie! mieszkacie na dwoch koncach kraju i nawet jak obaj wezmiecie to samo to nie odczujecie tego a na spocie raz na rok na torze bedzie zajebisty efekt na foty twinsportow!

Jimuś, a różowe są? Bo bym pod sweter miał...może byśmy we dwóch zamówili to by taniej wyszło.

PS. Strzel mi linkiem gdzie takie fajne figi ostatnio kupiłeś co na basenie byłeś, bo serio są ogień...

jeszcze sa canovy. tez oztki, tez 5tki, ale zupelnie inne. crono sa rajdowe bardzo. ale jak pokazalem kumplowi to kupil 18 do tt :D

Te do TT y pasiły, ale ja wezmę crono...

Good choice Marek, tez bym tak zrobil.

w crono w czarnym macie moznaby tez pomalowac rant na srebrno odcieniem auta metalikiem. Krzysiek by Ci zrobil Krzysiu :) I jest tak jak nikt nie ma bo wlasnie to wymyslilem :D
albo wlasnie czarny agresor tez fajnie
pozdr chlopaki

Loko - Czw 22 Lut, 2007

Piekne sa te Crono, nigdy wcześniej ich nie widziałem, w bieli pasowały by do moojego saxo :D
Ale z OZ zawsze mnie najbardziej ruszają ultraleggery, bo oprócz tego ze są okrutnie piękne to jeszcze okrutnie lekkie, a wiadomo masa nieresorowana .. bla bla bla.

Te pewnie ważą tyle co seria więc zyskuje się tylko, a może aż świetny wygląd no i pewnie wytrzymałość

strick - Czw 22 Lut, 2007

Kune ma ultralegery 16, ale srebrne, pogadaj z nim bo moze bedzie chciał je sprzedać i pomalujesz je na antracyt :D

ale one trudne do mycia...
strick - Czw 22 Lut, 2007

Ale bardzo ładne :D
Maciek - Czw 22 Lut, 2007

ale te crono jakies mało rajdowo wyglądają :P