k20 jest najlepsza jednostka w swojej klasie i koniec kropka jak juz wchodzicie w temat turbawekMichał - Nie 11 Lut, 2007 Ja tak:
1) mojej lubiej miniaka - zwyklego coopera 110 koni, bajka samochód.
2) sobie coś zwyklego , w dizlu, nawet paska uzywanego , accorda uzywanego . Zastanowiłbym sie jeszcze nad jakimś suvem , chętnie vitarka 5d
3) saxo miałem sprzedać, ale już wiem ze nie sprzeda. Szkoda.strick - Nie 11 Lut, 2007
Michał napisał/a:
saxo miałem sprzedać, ale już wiem ze nie sprzeda. Szkoda.
Czemu szkoda? A co z twoimi planami na modyfikacje saxo?gaugan - Nie 11 Lut, 2007
o fuck it!! w tej budzie jest MISZCZMarek23 - Nie 11 Lut, 2007 Ja tylko evo, potem prosie, potem blekitne murcielago w bialej skorze. Tak, zeby znalesc milosc...strick - Nie 11 Lut, 2007
Marek23 napisał/a:
potem blekitne murcielago w bialej skorze. Tak, zeby znalesc milosc...
Wtedy moge być twój Michał - Nie 11 Lut, 2007 zle napisałem
szkoda mi saxo nie sprzedaje Gotti - Nie 11 Lut, 2007
Marek23 napisał/a:
Ja tylko evo, potem prosie, potem blekitne murcielago w bialej skorze. Tak, zeby znalesc milosc...
Bardzo przyziemne
Ja też bym niedługo chciał przygarnąć jakieś prosie.... ahh, dobrze że za marzenia nie karają...dzik - Pon 12 Lut, 2007 Jak juz o marzeniach to ja 911 turbo z webasto i kocyk z tylu.
Webasto po to bym nie marzl w nocy, po co wysiadac jesli jutro ma sie znowu jechac M - Pon 12 Lut, 2007 Widze ze 911 nie tylko mi się marzy....
kiedyś je będe miał Vlodarsky - Pon 12 Lut, 2007 911 biala i na białej feldze - to jedno z moich mniej wygórowanych marzeńM - Pon 12 Lut, 2007
Vlodarsky napisał/a:
911 biala i na białej feldze - to jedno z moich mniej wygórowanych marzeń
Narysuj sobie na gipsie ołówkiem lenny - Pon 12 Lut, 2007
eM napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
911 biala i na białej feldze - to jedno z moich mniej wygórowanych marzeń
Narysuj sobie na gipsie ołówkiem
heheheh!!!!! okrutny jesteś eM!
jak wszyscy japończycy... Marek23 - Pon 12 Lut, 2007 Prosiakow to bym musial miec pare. Ale jak mam wybierac to: najnowsze 997 gt3, potem turbo, chyba, ze zrobia gt2(taki hardcore mi pasi. A Ferrari tez, biale. Jezdzilbym nim caly czas brudnym, obszarapny jeans, bialy tshirt i daszek na glowie. Lans nie do przebicia, bo widac, ze generalnie taka ferarka to samo zycie dla Ciebie...CHRZANEK - Pon 12 Lut, 2007 Fajny topic sie zrobił (a miało byc o CTR nowym )
JA nie planuje rodziny ani częstej jazdy po mieście.
Mi spokojnie styknął by własnie nowy CTR, a za troche grosza bym odrestaurował Saxi.