HydePark - Co za auto sobie sosna kupił? - zgaduj zgadula
Anonymous - Nie 04 Lut, 2007 tez fajnie ale zdjeciowki nie mam
michool_vt - Nie 04 Lut, 2007 fuck!!!! czarna suuuuper Michał - Nie 04 Lut, 2007 jea dziwko, bardzo zajebista !!
na pełnym lederze ??strick - Nie 04 Lut, 2007 Teraz powiedzcie sosnie jak sie daje pomógł Jakarti - Nie 04 Lut, 2007 strick - sosna to moj ziom juz dawno mu wytlumaczylem jak to sie robi i dostalem pomogl
dziekuje piotrusiu !!! Anonymous - Nie 04 Lut, 2007 no to jest oprócz elektrycznego szybera jedyna rzecz jakiej może brakowac - welur zamiast skórki - ale jakoś postaram się z tym życ Loko - Nie 04 Lut, 2007 Piękny okaz, co prawda znacznie bardziej podoba mi się poprzednia generacja, bo jest mniej ociężała i więcej sukcesów w rajdach odniosła, ale ten też jest elegancki.strick - Nie 04 Lut, 2007 Szkoda ;( Ale ja napisałem jak to sie robi, nie wiem czy sosna nie nauczył sie robić z tego co ja napisałem Jakarti - Nie 04 Lut, 2007
strick napisał/a:
Szkoda ;( Ale ja napisałem jak to sie robi, nie wiem czy sosna nie nauczył sie robić z tego co ja napisałem
hehehe Anonymous - Nie 04 Lut, 2007
Loko napisał/a:
Piękny okaz, co prawda znacznie bardziej podoba mi się poprzednia generacja, bo jest mniej ociężała i więcej sukcesów w rajdach odniosła, ale ten też jest elegancki.
mi zdecydowanie przypada bardziej do gustu moja wersja i zapewniam że nie wyglada ociężale...lepiej w rzeczywistości niż na fotach...straszliwie chu.jowo wygląda ta wersja produkowana od 2000...no chyba że po dobrym tuniestrick - Nie 04 Lut, 2007 A mnie sie właśnie obie podobaja, Twoja i poprzednia lenny - Pon 05 Lut, 2007 sosna jakie koszty..?!?! boskie auto!!Anonymous - Pon 05 Lut, 2007 koszty przyzwoite aczkolwiek negocjowane 2 tygodnie
koszt zakupu to 19500zł (z akcyzą przeglądem opłatą skarbową tłumaczeniem itp)...szczescie w nieszczesciu bylem w dobrym serwisie aut japonskich SIKORSKI w marysinie - polecam...i gosc powiedzial ze nie ma sie do czego przy.pier.dolic i zebym bral auto...no i w tym momencie negocjacje ceny sie skonczyly...na szczescie wczesniej wytargowalem z 21500
no i wiadomo 5 koła teraz siąde... na rejestracje ubezpieczenie przegub rozrząd i pare dupereli w środkuszymlorek - Pon 05 Lut, 2007 super auto sosna, dobrze że zmieniłeś poglądy, na stateczne kombi jeszcze przyjdzie w życiu czas a celica wygląda naprawdę ładnie :564:anjas - Pon 05 Lut, 2007 troche spore koszty moim zdaniem... Ale po poszukiwaniach pralki rok temu wiem, ze nie da sie tanio kupic dobrego samochodu
Wogóle moja preluda i Twoja celica mają sporo wspólnego - kolor, rocznik, poprzedni właściciel mariano italiano, nawet koszty dosyć podobne... Oczywiście pralka jest słabsza i wolniejsza (133 konie i 9.2 do 100 w teorii, w praktyce nie sprawdzane...)
gratuluje zakupu, będziesz zadowolony tak jak ja jestem z Hondy