Rzuc mnie info gdzie i za ile to masz i jak duze.KarQ - Czw 10 Mar, 2016
Rasputin napisał/a:
Znalazł halę
Hala to dużo powiedziane. Odstąpiłem Bonkowi swój dotychczasowy magazyn, a sam wynająłem o podobnej powierzchni ale wyższego składowania. Poszukiwania hali natomiast nie zostały wstrzymane Bonczek - Czw 10 Mar, 2016 Dokładnie! Jeszcze o nas usłyszycie michool_vt - Pią 11 Mar, 2016 dziupla MB?anjas - Pią 11 Mar, 2016 Kryptonim MB Cars Greg - Sob 12 Mar, 2016 Ej, ej, jak to?
Siedzę na ogłoszeniach i ni cholery nic nie widzę
Kto by w to wchodził bo nie wiem już finalnie jaki metraż jest potrzebny?
Bąku, rzucisz info o tym garażu po CRX?Bonczek - Nie 13 Mar, 2016 Nie wszystko jest w internecie Greg - Czw 14 Kwi, 2016 Jeśli ktoś reflektuje to mogę się podzielić dwoma miejscami garażowymi, każde z osobną bramą. Garaż jest na Ochocie / Al. Jerozolimskie~Włodarzewska. Zamykany plac, mieszkają tam ludzie więc ktoś jest praktycznie non-stop, jest też jakiś mały warsztat "za ścianą" z podnośnikiem itd.
Jest prąd i woda (na placu, jeszcze nie odkręcona ale będzie ). Spokojne miejsce, ćwierkają słowiki
Jak coś TO PeWu Bonczek - Nie 08 Sty, 2017 Jakby ktoś szukał, to wygląda bardzo dobrze i ustawnie z tymi drzwiami (900PLN/80m2), tylko ja szukam z drugiej strony warszawy
https://www.olx.pl/oferta...html#3edd2fd830MoRToN - Pon 09 Sty, 2017 Dawidy.... baaaankkkoooweee .. !Bonczek - Pon 09 Sty, 2017 W sumie tak jak Ty szukałeś to chyba spoko co?Kamill - Wto 10 Sty, 2017 Na zdjęciach to ona wygląda tak że przy silnym wietrze nie chciał bym mieć auta w środku, ale może na żywo wygląda solidniej.siema - Wto 10 Sty, 2017 Jak to mawia mój kumpel: Otwieraczem do konserw Ci się do tego włamią.MoRToN - Wto 10 Sty, 2017
Bonczek napisał/a:
W sumie tak jak Ty szukałeś to chyba spoko co?
Spoko, chyba.Greg - Czw 19 Sty, 2017 A ile potrzebujesz tego miejsca Mortą?