Tomcat - Wto 18 Sie, 2015 Gratuluję sprzedaży mojej Rolli. To zacny pojazd jest.
Jako że raz już dobrze Ci doradziłem i kupiłeś Corolle, to teraz drugi raz Ci dobrze doradzę - kup Octe RS.
Walle - Wto 18 Sie, 2015 Octę RS jedynkę - świetna jakość i osiągi za rozsądną cenę..... michool_vt - Wto 18 Sie, 2015 Jak octavia to tylko benzynę!was79 - Wto 18 Sie, 2015 Fajnie wygląda rs dizel, bo jeden wydech jest atrapą i przy pałowaniu udupcony zderzak i końcówka z jednej strony Kamill - Wto 18 Sie, 2015 A to nie ma dpfa?was79 - Wto 18 Sie, 2015 Pewnie ma, ale jak będzie Cie mijała się obadaj, od razu widać
vitesse - Wto 18 Sie, 2015 Klasa srednia mi do garazu nie wejdzie siostry mazda 6 w kombi wystaje, a to garaza na dwa samochody, kiedys sie saxo jezdzilo i nikt nie myslal co by bylo jakby Walle - Wto 18 Sie, 2015 volvo v50 t5 awd może się zmieści. Troszkę z Fokusa, fajny silnik.Gaydek - Wto 18 Sie, 2015 A6 C7 kombi Walle - Wto 18 Sie, 2015
Gaydek napisał/a:
A6 C7 kombi
toż pisze, że mu do garażu nie wejdzieMaciusiowy - Wto 18 Sie, 2015 ten wydech w okcie - straszna tandeta. Wstyd było by mi coś takiego wypuścić będąc producentem, naprawdę. Ale takich przykładów jest pewnie wiele KarQ - Wto 18 Sie, 2015
Maciusiowy napisał/a:
Wstyd było by mi coś takiego wypuścić będąc producentem, naprawdę
Za pewne, mając przed oczami monety wpadające do Twojej sakiewki.Maciusiowy - Wto 18 Sie, 2015
KarQ napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
Wstyd było by mi coś takiego wypuścić będąc producentem, naprawdę
Za pewne, mając przed oczami monety wpadające do Twojej sakiewki.
są producenci którzy tylko kalkulują (i niestety, ale VW jest głównym 'kalkulatorem' w automotive) i wrzucają takie badziewie, a są tacy, którzy nigdy by sobie na coś takiego nie pozwolili (choć pewnie Ci zarabiają mniej).
PS. 'zapewne' piszemy razem KarQ - Wto 18 Sie, 2015 Przecież wiem, sprawdzałem Cię
Słuszna uwaga, pomyliłem z na pewno.vitesse - Śro 19 Sie, 2015 Troche mnie nie bylo, a juz nie kroluje saxo/106 a octavia RS a tak ciekswosci rs czy vrs ? Bo tak tez pisza