co do zakupu TAGa w PL warto poczytać o cenach autoryzowanych serwisów
no co... omega zaleca serwis chyba co 5 lat, koszt smarowania 1600zl
mowa o mechanizmie 8500 w seamasterze planet ocean... zakladam ze pozostale mechanizmy tez nie beda wiele tansze
co do automatow z ETA7750 to bardzo fajnie wypada wlasnie epos i hamiltonrasta - Nie 08 Lut, 2015 Qarwa ale popłyneliście
To jak z moja ofertą?PiTT - Nie 08 Lut, 2015 no dasz 400 i Ci go wysle na moj koszt, niech strace lukp - Nie 08 Lut, 2015
PiTT napisał/a:
o jak z dziszokiem, bierze ktos bo juz negocjuje cene rangemana
gdzie tak można Kenet - Nie 08 Lut, 2015
lukp napisał/a:
PiTT napisał/a:
o jak z dziszokiem, bierze ktos bo juz negocjuje cene rangemana
gdzie tak można
Pewnie we Wrocławiu, jak się jest prezydentem miasta to można PiTT - Nie 08 Lut, 2015 Swiss i Time Trend, maja na stronie przycisk negocjuj cene
znajdujesz na ceneo najtanszy sklep typu casio-polska.pl lub inne ktore maja ceny o 20% nizsze niz dystrybutor i wysylasz
zobaczymy co mi odpisza
przewaznie daja 10% rabatu od cen sklepowych, ale wiem ze do 20% moga sie nagiac... nie kazdy chce, ale 15% powinno byc ok
rangeman kosztuje 1390
http://www.swiss.com.pl/p...w-9400-1er.html
wyslalem im propo 1100 czyli jakies 20% rabatu tak jak znalazlem gdzies w necie... poczekam czy to lykna
nie chce kupowac w sklepie gdzie nie ma gwarnacji zibi, w razie problemow trzeba wysylac gdzies do typa i czekacrasta - Nie 08 Lut, 2015 PiTT, nie dam bo nowego mogę mieć za 380 plnPiTT - Nie 08 Lut, 2015
rasta napisał/a:
PiTT, nie dam bo nowego mogę mieć za 380 pln
a ten swoje... nowego bez gwarancji
bo gwarancja na zasadzie "realizowana przez nasz serwis" jest warta tyle co nic, u mnie masz jeszcze ponad 5 lat a tam jest bateria sloneczna, wiec nigdy nie wiadomo co tam moze sie wydarzyc
pamietaj o tym PiTT - Nie 08 Lut, 2015 tu masz najtaniej i z tego co mi sie wydaje maja gwarancje ZIBI
http://zegarownia.pl/zega...ck-gr-8900a-1erPieQt - Nie 08 Lut, 2015 mam eposa automatycznego od kilku lat i jestem mega zadowolony z niego. cena dość przystępna, oczywiście chciałbym wybierać z innych marek, ale trzeba liczyć siły na zamiary
roj, czy epos też jest marką, o której można z Tobą pogadać, czy same "grubasy"?roj - Nie 08 Lut, 2015 miałem Eposa przez parę lat, kupiony jako nówkę, do tej pory żałuję, że sprzedałem
Jaram się wszystkim, ruskimi po 50 zł też
A grubasy, znam, lubię a i tak mnie na nie nie stać Kamill - Nie 08 Lut, 2015
Bonczek napisał/a:
Orienty maja fajne niedrogie automaty
+1
Orient seiko citizen. Tzw św trojca. Duzo automatów, ja np nie bardzo pojmuje sens wydawania wiekszej kasy na zegarki na baterie.
A w sklepach z zegarkami nawet w galeriach da sie dużo potargować, o czym nie wszyscy wiedzą.
Btw czy ktoś sie interesuje nożami?arssss - Pon 09 Lut, 2015 Ja nie.Anonymous - Pon 09 Lut, 2015 ja kiedys miałem troche jazde na noze,mam pare sztuk- jakies spyderco,gripka i cos tam jeszcze
co do zegarków to rok temu kupowałem sikora ojcu na prezent (dzieki roj za porady ) i w jaiejs sieciówce (yes czy apart) wyrwałem ponad 200 rabatu więc targowac sie na taki towar zawsze wartoBonczek - Pon 09 Lut, 2015