To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - skuter Derbi GP1 racing 125cc - szybki 22KM

pcs - Pią 22 Maj, 2015

Kenet napisał/a:
pcs napisał/a:
wiekszymi moto i to tylko jak im sie naprawde chce.

Wbrew pozorom ciężko jest dynamicznie ruszyć ze świateł motocyklem, który na pierwszym biegu przyspiesza od 0 do ~120-170 (750-1000 ccm) ;D Ale da się :faja:

tylko, ciezko poza Toba spotkac kogos jadacego do/ z pracy kto odwija na 1dynce do 120 :) a jak w 600tce sie przy 20kmh wrzuci 2 to dynamiki juz nie ma. Nie mniej glownie chodzi i automat w skuterze i mase. Odkrecasz na maxa i jedziesz opor, akurat na styk ze jeszcze nie zrywa przyczepnosci. Nawet 2 600tce jak na starcie odkrecisz opor to raczej z moto spadniesz niz dynamicznie ruszysz.

Nie jest to motocykl, ale jak na skuter miejski jest super dynamiczny, skuter jest tez w super stanie bo jest uzytkowany malo, zawsze w garazu i w pracy i w domu, ma nalatane niecale 7tys km i nie mial dzwona. Nie bedzie wymagal zadnych eksploatacyjnych inwestycji poza zmiana oleju i moze przednich klockow, ktore i tak dorzucam do moto. Ma tez swiezy przeglad na rok.

Jako, ze motocykl z biegami juz zarezerwowany, CENA 5000! Teraz nawet Rasta bedzie usatysfakcjonowany.

Za tydzien pewnie wyjade na miasto na moto, wiec uprasza sie Warszawskich kierowcow o uwazanie na drodze bo nie umiem zmienias biegow a technice jazdy mam blade pojecie. Jesli Kenet lub inny klubowy motocyklista chcialby mi udzielic lekcji to prosze o kontakt.

Kenet - Sob 23 Maj, 2015

Moja pierwsza rada to wybierz się ze mną 14ego czerwca na Jastrząb. W bezpiecznych warunkach się pouczysz i wyczujesz moto. Albo na Ułęż na Kulikowisko.

pcs napisał/a:
ciezko poza Toba spotkac kogos jadacego do/ z pracy kto odwija na 1dynce do 120

Ja do pracy to samochodem.

pcs - Sob 23 Maj, 2015

A moza tam jakiegos instruktora sensownego najac? Tylko jak ja tam dojade :) musze tez dokupic portki i trzewiki.
Kenet - Sob 23 Maj, 2015

Na jastrzębiu jest instruktor, ale raczej za dużo Ci nie powie na takiej pojeżdżawce. Ale tam też można się z nim umówić na całodniowe szkolenie. Ogólnie to jest dużo możliwości, nawet w samej Warszawie.
KarQ - Sob 23 Maj, 2015

Kulik na ulężu, ja nie byłem ale chciałem sie wybrać.
pcs - Czw 25 Cze, 2015

zamykamy, kupil pierwszy klient, ktory przyjechal zobaczyc skuter, choc pierwszy klient przyjechac go zobaczyc po 2 miesiacach ogloszenia..

Niech żałują co nie wzieli bo skuter byl kozak, w klasie 125cc nie do pobicia

MoRToN - Czw 25 Cze, 2015

Dzisiaj miałem dzwonić !
pcs - Czw 25 Cze, 2015

no i teraz bedziesz stal w korkach...
MoRToN - Czw 25 Cze, 2015

to w takim razie teraz nie jade ;)

Nabijam się. fajnie ze sie sprzedał ;)

a co do korków - wycieczka po usa pokaząła mi, że u nas to jest choy a nie korki xD

Anonymous - Czw 25 Cze, 2015

ja załuje ale doszedlem do wniosku ze tak naprawde to jest mi do niczego niepotrzebny choc i tak musialem sobie dlugo perswadowac nie kupowanie go
Kamill - Czw 25 Cze, 2015

Ja tez sie zastawiałem, ale rower stoi auto stoi więc kolejny pomnik bez sensu.