To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Renault Clio A&D

koma600 - Pon 01 Wrz, 2014

Rasputin, tylko przodem dostał :rotfl:
kaziu1985pn - Pon 01 Wrz, 2014

wychowałem sie na batorego mam tam firme i za diabła nie kojarze żeby tam był komis.
Rasputin - Pon 01 Wrz, 2014

koma600 napisał/a:
Rasputin, tylko przodem dostał :rotfl:

Wiem o tym dlatego napisałem,że ok a nie super. To,że miał przygodę przodem to nie jest koniec świata,wszystko podobno było robione w ASO. Dziwi mnie dyskwalifikacja samochodu z powodu jakichś małych przygód.
Jak ktoś kupi fure Kuby i następnego dnia zagapi sie w korku na młoda laskę na przystanku i przydzwoni w poprzedzające auto (do wymiany zderzak, lampy) to czy jego Clio bedzie już chujowe?!?! Nie, nadal będzie mega zajebiście wygladającym Clio(of course po normalnej naprawie) w stanie mechanicznym igła.
BTW nie znam ani tego Clio anie jego właściciela a jak bym chciał kupić Clio to i tak kupił bym od Bosaka ;D

Marek23 - Pon 01 Wrz, 2014

:rotfl:
M - Pon 01 Wrz, 2014

Był bezwypadkowy, przed wypadkiem. :rotfl:
Shymek - Pon 01 Wrz, 2014

Jakarti nie chcesz może samych felg sprzedać? Te i tak nie są od tego modelu :>
Niemy - Pon 01 Wrz, 2014

Shymek napisał/a:
Te i tak nie są od tego modelu
o_O

Goebels nas oszukau!!

koma600 - Wto 02 Wrz, 2014

Rasputin, skąd wiesz jakiego dzwona miał ? sprzedawca ci powiedział że małego . a fury miękkie z przodu jak papier prawie wszystko do zweryfikowania . Nie piszę że to złe auto tylko żeby ktoś był ostrożny
Jakarti - Wto 02 Wrz, 2014

Shymek,
moge sprzedac 17ki z poprzedniego Clio :)

za ile jaki kolor ? z oponą ?
Jakarti - Wto 02 Wrz, 2014

jak sprzedam Clio to zimowa opona - raczej ostatni sezon
17" - srebrne , kolor jak fabryczny
nie wiem jakie sa ceny - trzeba by zerknac na allegro

to jak będziesz już wiedział i sprzedasz clio to daj znaka
Shymek - Wto 02 Wrz, 2014

Ja szukam dokładnie tych 18" - one w Clio 3RS wychodziły tylko z wersją RedBull, a ja szukam takich do Meganki na drugi komplet bo jeden już mam :)
Zakładaj do Clio 17" a te naprawdę chętnie kupię (o ile nie dasz na nie zaporowej ceny) :rotfl:

kubek13 - Wto 16 Wrz, 2014

Toldi napisał/a:
hehe, tylko ze czerwony pojdzie góra za 38.000-40.000 a gdzie reszta...
mysle ze ktosgo kupi tylko znając **ujowy polsi rynek pewnie nie za cene której oczekujesz...;(

Toldi, myślę że 38-40 za Twój egzemplarz to będzie trudność wielka w polskich realiach. Za tyle to ja może sprzedałbym moje białe F1 , salon PL, bezwypadkowe z przebiegiem niecałe 60tys km. I to w ciężkich bólach niestety.
Jakarti, piękne auto. Sam prawie kupowałem już w ubiegłym tygodniu czerwonego
Ange&Demaona od Słowaka . Tyle że chyba ochłonąłem, mam za dużo gratów teraz na głowie + chcę kupić Subaraka na zimę .. Auto masz świetne, ale ja widzę dość dużą przeszkodę w jego sprzedaży - brak faktury, biorąc pod uwagę świeży rocznik i cenę ..
Tego od Słowaka mogę kupić na fakturę i odsprzedać do leasingu (zwrotny) + odliczyć cały VAT ..

Jakarti - Śro 17 Wrz, 2014

z Cartoonem sie widziales? :D
oczywisie jest to minus - nic na to niestety nie poradze

po zainteresowaniu widze ze sie sprzeda tylko cene bede musial obnizyc - zycie :)