GeKo - Śro 19 Mar, 2014 To ja jestem ze starej generacji, gdzie uważam że sprzęt powinien przynajmniej 5 lat bezawaryjnie działać. Nie mówię o telefonach bo tu postęp jest zbyt szybki.Cartoon - Śro 19 Mar, 2014 Może moje podejście wynika z faktu, że nie kupuję sprzętu z najwyższej półki. Zakładam, że wydając mniej nie będzie mi tak szkoda, jeśli zdechnie...
Można powiedzieć, że oczekiwania do sprzętu mam wprost proporcjonalne do jego ceny leszq - Śro 19 Mar, 2014 Tak, prowadzenie własnej działalności ma dużo plusów ale...
Iphone dalej na sprzedaż!Anonymous - Śro 19 Mar, 2014 TAK !Gotti - Czw 20 Mar, 2014
leszq napisał/a:
Tak, prowadzenie własnej działalności ma dużo plusów ale...
Iphone dalej na sprzedaż!
a tego pseudo złotego można ?leszq - Czw 20 Mar, 2014 Niestety już ich nie mają, Pitt wziął ostatniego. Zamówiłem już biało-srebrnego bo musiałem podjąć dziś decyzję. Podobno nie widać na nim rys tak jak na czarnym.
Jakbyś był zainteresowany to PW albo 660 428 577
Telefon w poniedziałek będzie u mnie i jak przyjdzie w miarę wcześnie to tego samego dnia mogę wysłać go kurierem do Ciebie. Ja pokrywam koszty przesyłki.PiTT - Czw 20 Mar, 2014 polecam sprzedawce!
mi sie bardzo podoba ten czarny 5
5s ciemny szary juz nieco mniej dlatego wybralem jasnegoanjas - Czw 20 Mar, 2014 biały jest bardziej gender a to teraz modne leszq - Czw 20 Mar, 2014 PiTT, indżoj