Proszę o sprawdzenie i potwierdzenie czy zgadzaja sie ilosci.
Druga sprawa to transport.
Czy ktoś posiada umowę z firma kurierską żeby ustawić transport ? Najtaniej znalazlem za 120 zł wiec to tez musialo by byc do podzialu.
Proszę jeszcze ustalić do kogo wysyłac w poszczegolnych miastach.roj - Nie 14 Lip, 2013 120 trochę drogo.. zwłaszcza Qukie nie będzie zarobiony na tych 5 sztukach za 150 zł DeeS - Nie 14 Lip, 2013 6-7 szt moge wyslac za 17 zł.
Mozna zrobic 3 paczki i wtedy chyba by wyszlo taniej.GeKo - Nie 14 Lip, 2013
DeeS napisał/a:
Czy ktoś posiada umowę z firma kurierską żeby ustawić transport ? Najtaniej znalazlem za 120 zł wiec to tez musialo by byc do podzialu.
superpaczka.pl
18zł za 5-6płynów
paletka 80cmx120cm wys chyba do 100cm 500kg 220złmi - Nie 14 Lip, 2013
rabarbar napisał/a:
tez bym kupił gdyby nie to ze od zawsze w lecie uzywam zwykłej wody z kapką płynu do mycia naczyń,działa tak samo a nic nie kosztuje
Właśnie podobnież nie do końca. Też tak robiłem często, ale podobnież czegoś tam żyjącego nie zabija woda z płynem, co później łatwo przechwycić ryjem i odchorować.DeeS - Nie 14 Lip, 2013 GeKo,
z sendit.pl moge wyslac za 17 zł Qukie - Nie 14 Lip, 2013 Warszawa :
1. M 10
2. Kamill 6
3. PP 5
4. roj 5
5. Kenet 5
6. Qukie 5
1.Lukasz S3 20
2. Niemy 10
3. Mi 5Anonymous - Nie 14 Lip, 2013
mi napisał/a:
rabarbar napisał/a:
tez bym kupił gdyby nie to ze od zawsze w lecie uzywam zwykłej wody z kapką płynu do mycia naczyń,działa tak samo a nic nie kosztuje
Właśnie podobnież nie do końca. Też tak robiłem często, ale podobnież czegoś tam żyjącego nie zabija woda z płynem, co później łatwo przechwycić ryjem i odchorować.
Ty to na poważnie ??GeKo - Nie 14 Lip, 2013 Zwykłej wody bym nie lał z prostego powodu, osadza się kamień i z czasem zatrze się pompka.Młody Papież - Nie 14 Lip, 2013 chyba w internecieDeeS - Pon 15 Lip, 2013 Panowie jak robimy z wysyłką ?
Do krakowa idealnie pasuje wyslac w 4 paczkach. Koszt 14 zł od os. przy 5 osobach.
Moze ktoś przejezdza przez lublin na dniach ?Sibu - Pon 15 Lip, 2013
DeeS napisał/a:
Koszt 14 zł od os. przy 5 osobach.
No to mi się taka promocja na płyn nie opłaca, bo zapłacę tyle samo za przesyłkę co za 2 płyny ... Młody Papież - Pon 15 Lip, 2013 pP - Pon 15 Lip, 2013 panowie...
dzisiaj sie wyklaruje czy jade do domu na łikend, jeśli tak to bede jechal przez lublin takze warszawe bym zabrał o ile sie zmieści w kompaktaDeeS - Pon 15 Lip, 2013
pP napisał/a:
panowie...
dzisiaj sie wyklaruje czy jade do domu na łikend, jeśli tak to bede jechal przez lublin takze warszawe bym zabrał o ile sie zmieści w kompakta