rasta - Czw 19 Wrz, 2013 Nie masz bo nikt się na tym nie ściga (to pedalska opona), tylko męskie są
Ponadt na co ci taka wąska opona do RS'a he?Gaydek - Czw 19 Wrz, 2013
Seryjnie mam 235 (bo mam wersję Cup), ale Toyo takich nie robi .
Co w takim razie dla mnie masz? R888 już mam a męskie slicki mnie póki co nie interesują, za cienki ze mnie bolek .Janusz - Czw 19 Wrz, 2013
rasta napisał/a:
Nie masz bo nikt się na tym nie ściga (to pedalska opona), tylko męskie są
no to prosze pana, co proponujesz na deszcz z homologacją drogową ???Gaydek - Czw 19 Wrz, 2013 Ja się nie znam, ale mi na R1R jeździ się bdb. A ze to pedalska opona to nie wiedziałem rasta - Czw 19 Wrz, 2013
Janusz napisał/a:
rasta napisał/a:
no to prosze pana, co proponujesz na deszcz z homologacją drogową ???
Międzystanówki zapewne Kenet - Czw 19 Wrz, 2013 Janusz profila sobie dotnij, a jak nie to R1R albo nawet R888 - u mnie R888 na ogranicznikach na wodzie robiły robotę - oczywiście nie na kałużach, tylko na mokrym asfalcie.
Stf - Czw 19 Wrz, 2013 gdybyś jakąś promocję zrobił na slicki z porsche cup to może bym pyknął na zapas... może być na pw.rasta - Czw 19 Wrz, 2013 Stf, 2 szt. za 620 pln + monatż w cenie. Oczywiście montaż możesz zrealizować i w przyszłym sezonie.
Jakbys chciał więcej szt. to też da ogarnąć.Janusz - Czw 19 Wrz, 2013
rasta napisał/a:
Janusz napisał/a:
rasta napisał/a:
Kalosze Hunter
w sensie że prawdziwi mężczyźni jeżdżą tylko jak jest sucho ??
Kenet napisał/a:
Janusz profila sobie dotnij, a jak nie to R1R albo nawet R888 - u mnie R888 na ogranicznikach na wodzie robiły robotę - oczywiście nie na kałużach, tylko na mokrym asfalcie.
docięty profil odpada, bo coś takiego juz oficjalnie nie ma homologacji, oczywiście znaczek E będzie, ale jak ktoś życzliwy zapoda protest to jest po ptokach. chociaż w sumie na rallysprintach nie ma chyba BK 2 ???
Mysle nad jakąś alternatywą dla r1r (tańsza oczywiście ), ale jak narazie nic nie wymyśliłem. Myślę ze to chyba najlepsza opona rallysprinty (cena/jakość), no i jest uniwersalna, bo da rade i jak jest sucho i jak deszczem lunie.Kenet - Czw 19 Wrz, 2013 To jak po taniości to Międzystanówki FTW i nie ma co szukać. Nadrabiaj brawurą rasta - Pią 20 Wrz, 2013 Janusz, jaja se robię co się tak spinasz Janusz - Pią 20 Wrz, 2013
rasta napisał/a:
Janusz, jaja se robię co się tak spinasz
luz, tylko czekałem żeby móc to napisać
Kenet napisał/a:
To jak po taniości to Międzystanówki FTW i nie ma co szukać. Nadrabiaj brawurą
na torze jak jest plac zieleni mozna nadrabiać, na rallysprincie jak masz droge 2.5 metra i rowy do okoła, taniej wyjdzie kupic dobrą gume jednak rasta - Wto 22 Paź, 2013 Do sprzedania komplet Michałów 205/620/17 mieszanka śr. Kupione z minimalnym przelotem za 1300 pln. Dwie po kupnie nie były nawet zakładane super stan, dwie mają za sobą kilka orkążeń na Pozen po mokrym poczym banda wskutek czego te dwie śmigane mają lekkie uszkodzenia.