Jak bedziecie chcieli chłopca do bicia w jakims turnieju to melduje obecnosc
odrzuciles mnie ostatnio!
wolałes brata!!
nie dosc ze pedał to jeszcze kazirodek
Bo zaloty Twe byly tak marne jak performęs Clio RS'a
Niech Ci Zeff powie jaka bramke mu sieknal Ibra ostatnio zefir - Wto 29 Wrz, 2015 No Alex bez lipy narazie
Tak jak pisze Anjas, narazie wszyscy kaleczymy, tryb kariery mi sie podobuje bo wkoncu sie moge na spokojnie z ta Fifa zapoznac, bo sezony to sie za duzo dzieje naraz Jakarti - Wto 29 Wrz, 2015 masz swojego Ibrę
DeeS - Wto 29 Wrz, 2015 Ok ja na zwolnieniu lekarskim więc mogę dzisiaj pyknać.
Ktoś może na pw skrobnąc instrukcje jak zarabiać hajsy ?:) na FUT ?Jakarti - Wto 29 Wrz, 2015
DeeS napisał/a:
Ktoś może na pw skrobnąc instrukcje jak zarabiać hajsy ?:) na FUT ?
taniej kupic, drozej sprzedac
kupowanie zawodnikow w tym momencie na PS4 nie ma najmniejszego sensu..
ceny są z kosmosu bo gra jest nowa, popyt ogromny wiec i ceny rosna zeby ludzie wiecej real money dawali
niestety tak bedzie jeszcze dlugo
propobuje pocwiczyc grę i jak bedziesz na loozie pykal na trudnosci kl. swiatowa to wtedy zaczniesz wygrywac paczki i nie bedziesz usial kupowac zefir - Pią 02 Paź, 2015 Sprzedawanie tych kart w FUT idzie mi jak krew z nosa, wogole nie mam na to czasu
poczekam az rynek sie uspokoi anjas - Pią 02 Paź, 2015 Tak, teraz jest kaszana. Też czekam na uspokojenie rynku.was79 - Pią 02 Paź, 2015 Maklerzy się znaleźli Jakarti - Pią 02 Paź, 2015 fut maklerzy! Bonczek - Pią 02 Paź, 2015 Dobra kupiłem tego 1TB przez Microsoft store - gracie w cos prócz Fify? Bo muszę gry zakupić DeeS - Sob 03 Paź, 2015 ze na x ? tu wiekszosc ps4 Bonczek - Sob 03 Paź, 2015 Na X Bonczek - Czw 08 Paź, 2015 Grał ktos w Far Cry 4?zefir - Czw 08 Paź, 2015 Spoko, polecam podobne do Far Cry 3 Bonczek - Czw 08 Paź, 2015 Ale jakos lepsze czy jakby dodatkowe mapy i misje do 3?