zefir - Pią 25 Wrz, 2015 W zestawie sa sluchawki i mikrofon do pada Jakarti - Pią 25 Wrz, 2015
anjas napisał/a:
wystarczy, że wykupisz PSPlus
platnosc karta kredytowa?
zef napisał/a:
W zestawie sa sluchawki i mikrofon do pada
gitanjas - Pią 25 Wrz, 2015
Jakarti napisał/a:
platnosc karta kredytowa?
tak albo możesz kupić specjalne kody. Ja płacę przedpłaconą kredytówką. Zwykłej bym nie podpiął.zefir - Pią 25 Wrz, 2015 Andrzej dobrze prawi,
zerknij na PW bo zaczynam bawic sie w handlarzyne Jakarti - Pią 25 Wrz, 2015
anjas napisał/a:
możesz kupić specjalne kody
tak jak w X'ie?
ma ktos sprawdzonego sprzedawce? allegro czy w sklepie? Mucha - Pią 25 Wrz, 2015 za PS Plus można płacić zwykłą karta bankomatową (z możliwością płacenia przez neta, moja PKO np nie ma ale ING juz tak)Cartoon - Pią 25 Wrz, 2015
Mucha napisał/a:
za PS Plus można płacić zwykłą karta bankomatową (z możliwością płacenia przez neta, moja PKO np nie ma ale ING juz tak)
Ale to nie zmienia faktu, że jak wykradną dane to z konta ściągną Ci całą jego zawartość Jakarti - Pią 25 Wrz, 2015 dokladnie
ogarniete juz wiec nie ma problemu
zakup dokona sie dzisiaj
prosze mi tu swoje nicki podac PS4'oweJakarti - Pią 25 Wrz, 2015 czy ktos dokupowal gwarancje do tych konsol? PiTT - Pią 25 Wrz, 2015
Jakarti napisał/a:
czy ktos dokupowal gwarancje do tych konsol?
mowisz o gwarancji dodatkowej ze sklepu?
nie warto, bo jest tylke * w tekscie ze znajaz zycie po gwar. fabrycznej mozesz sobie papierek wsadzic w dupsko
jak bierzesz na firme to masz 12m-cy gwar a nie 24Jakarti - Pią 25 Wrz, 2015 faktycznie
moge wziac fakturke
kliknij gdzie kupic
nie zdziwie sie jak wroce do domu z niczym
i o co chodzi z tym chasis A / B / C? przy PS4?
na stronie mm i saturna masz info o dostepnosci sztuk w sklepach, sprawdz zanim pojedzieszanjas - Pią 25 Wrz, 2015 Jaka, jeśli jeszcze nie kupiłeś to sprawdź tą ofertę specjalną na weekend:
Edit: lista empików, objętych promocją:
W-wa Arkadia W-wa Blue City II W-wa Galeria Mokotów W-wa Junior W-wa Nowy Świat W-wa Promenada W-wa Sadyba W-wa Skorosze (SP) W-wa Targówek W-wa Ursynów W-wa Wola Park W-wa Złote TarasyJakarti - Pią 25 Wrz, 2015 far cry mnie nie urzadza, mam juz wszystko
chata wolna, pizza w drodze, pad sie laduje
mysle ze bede gotowy ok 20-21 anjas - Pią 25 Wrz, 2015 Ja dziś chyba nie dam rady. Ale jutro wieczorem mogę się stawić na murawie.