To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

Jakarti - Czw 24 Wrz, 2015

Alexxx napisał/a:
Nazwa druzyny przechodzi a grajki nie ;) obskoczylem dzisiaj online od jakiejs laski juz 3:1 i nie podoba mi sie ta moja zbieranina imigrantow co dostalem...

nie boje sie grac imigrantatmi!
bez kity chyba kupie ta zjebana ps4 i w razie czego na fife 15 moge grac na starym x'ie.

anjas - Czw 24 Wrz, 2015

Odpaliłem 16. Drużynie nie przeszła. Dostałem tylko kilka paczek "w gratisie" ale otworzę je wieczorem bom teraz nieczasowy.
Bonczek - Czw 24 Wrz, 2015

Dwa pytania:
- ta wersja z Forza nie jest czarna?
- Microsoft napisał ze w skład zestawu wchodzi sensor kinect kupowany osobno - to jest on tam w końcu czy nie?

DeeS - Czw 24 Wrz, 2015

zapraszam anjasa i jestem redi kto chce to pisac na ps :)
anjas - Czw 24 Wrz, 2015

Bede za 30 min.
zefir - Czw 24 Wrz, 2015

tez bede za jakas godzinke moze szybciej :D
DeeS - Czw 24 Wrz, 2015

czekam :)
zefir - Czw 24 Wrz, 2015

Dziekówa za wspólny turniej :D

Biorac pod uwage pierwszy przerwany mecz przy 1:0 dla mnie z Anjasem, mam stan remisowy z Wami, musimy jeszcze duuuużo poćwiczyć, ale Fifa zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie :)

anjas - Czw 24 Wrz, 2015

Dzięki, fajnie się gra :)
Jakarti - Pią 25 Wrz, 2015

Grrr :)
jak zefirek z anjasem wygrywa tzn ze mozna grac :)
jak pozostale wyniki? jak graliscie?

zefir - Pią 25 Wrz, 2015

ja mialem tak

Anjas Zefir 1:0
Anjas Zefir 0:1
Zefir Dees 1:0
Zefir Dees 0:1

hahahahahaa

generalnie mega zajebscie sie z gra z wami bo nie ma napinki, choc narazie pilkarsko wygladamy jak Polskie teamy w pucharach, czy metr mułu i kopanina :D
ale bedzie lepiej!

anjas - Pią 25 Wrz, 2015

z Deesem zagrałem kilka meczyków. Można powiedzieć, że poziom wyrównany. Kaleczymy wszyscy równo :D Ale gra się na luzie, relaksik.
Jedź dziś Dżaka po konsolę i pykniemy wieczorem ;) .

zefir - Pią 25 Wrz, 2015

Weekend wieczorami siedze po za domem niestety :( ale w przyszlym tyg wielki comeback
Jakarti - Pią 25 Wrz, 2015

Cytat:
Jedź dziś Dżaka po konsolę i pykniemy wieczorem ;) .

od wczoraj o tym mysle - mam juz akcept domowy
powiedz mi lepiej co tam trzeba popodpinac / zakupic zeby grac online? EA mi chyba nie bedzie potrzebny, wystarczy PS'owy GOLD

anjas - Pią 25 Wrz, 2015

EA Access na PS4 nie ma, wystarczy, że wykupisz PSPlus (czy jak to się nazywa) i można grać po sieci.
Przyda Ci się też pewnie jakiś zestaw słuchawki+mikrofon. Możesz je podłączyć dżekiem do pada i będzie można pogadać grając. (w zestawie chyba nie ma takich słuchawek ale mogę się mylić, nie pamiętam już).