moj login na PS4 to anjas77. Mozemy dzis pyknac mecza
ale nie gramy zadnych sezonow FUT bo narazie moj team wyglada jak banda uchodzcow z 40 krajow o takiej sredniej ze nawet dostal bym baty na najblizszym Orliku.
Daj do siebie komorke Anjasik na PWzefir - Czw 24 Wrz, 2015 Jaka nie wiem ile planujesz kupowac gier,
Ja mam u Siebie Wiedzmina, Project Cars plus Fifa. I to zajmuje mi 100gb.
Zasadniczo wiecej gier nie planuje. Wiec 500gb wydaje sie byc optymalne.anjas - Czw 24 Wrz, 2015
zefir napisał/a:
ale nie gramy zadnych sezonow FUT bo narazie moj team wyglada jak banda uchodzcow z 40 krajow o takiej sredniej ze nawet dostal bym baty na najblizszym Orliku.
Daj do siebie komorke Anjasik na PW
Ja też team będę budował w 16 od początku. Nie przechodzi nic z piętnastki.
Na PW wysyłam numer. Możemy wieczorkiem pyknąć meczyk ) Będę w domu po 20.zefir - Czw 24 Wrz, 2015 Dawaj na ring!! Zadzwonie wieczorem, bo mam jeszcze trening w planach Jakarti - Czw 24 Wrz, 2015
Cytat:
Ja też team będę budował w 16 od początku. Nie przechodzi nic z piętnastki.
co kurwa?!
dobra - kto ma PS4 i nie korzysta?
PITT?
kto jeszcze?
dam jakas flache bo musze opyerdolic tych gentlemenowanjas - Czw 24 Wrz, 2015 No pewnie, że nie przechodzi? Myślałeś naiwny, że przeniesie Ci skład?
A kto by paczki kupował? Myślisz, że EA pozwoliła by sobie na takie niedopatrzenie?
Edit, kup PS4, opyerdolisz nas a jak Ci nie podejdzie ta konsola to sprzedasz i kupisz X'a.
Nie traci się dużo.zefir - Czw 24 Wrz, 2015 Hmm dziwne bo ja czytalem ze kasa przechodzi etcanjas - Czw 24 Wrz, 2015 z kasą zobaczę ale drużyna na bank nie przechodzi. Choć w kasę też nie wierzę.Jakarti - Czw 24 Wrz, 2015 druzyna musi przechodzic bo sa przeciez druzyny ktore sa zalozone np w 2012 roku..
to zaczynasz za kazdym razem od zera?
no niech ktos to wygoogluje Jakarti - Czw 24 Wrz, 2015 btw
ile ten PS4 kosztuje? Alexxx - Czw 24 Wrz, 2015 Nazwa druzyny przechodzi a grajki nie obskoczylem dzisiaj online od jakiejs laski juz 3:1 i nie podoba mi sie ta moja zbieranina imigrantow co dostalem...