Czuję, że to będzie przyszłość forum - wirtualne TD HH.org Alexxx - Śro 23 Wrz, 2015
zefir napisał/a:
cienki po tej przerwie
To korzystając z tej chwili słabości Cię opier*le za te wszystkie przegrane mecze jak Łódź odwiedzałem (albo znowu dostanę lanie)zefir - Śro 23 Wrz, 2015
Alexxx napisał/a:
zefir napisał/a:
cienki po tej przerwie
To korzystając z tej chwili słabości Cię opier*le za te wszystkie przegrane mecze jak Łódź odwiedzałem (albo znowu dostanę lanie)
moge Ci sie raz podłożyć
dobra spece, polecacie jakis link do obslugi i systemu grania w FUT?
zeby nie wydawac tam duzo wlasnego bilonu a zeby gra nie byla jakas masakra?
chyba zaczne grac sezony normalnie zeby sie troche rozegrac , bo gralem tak dawno ostatnio ze nic mi nie chce importowac
zaczynam od zera Jakarti - Śro 23 Wrz, 2015 opisalbym Ci ale bez kitu nie chce mi sie pisac
moze ogarne po robocie
na poczatku masz troche kasy i kup sobie dobry napad i reszte po kolei dokupuj
masz kilka modeli gry w FUT i na poczatku przechodzi sie szybko do gory za co dostajesz sporo kasy wiec latwo jest zbudowac niezla zlota druzyne i pozniej juz tylko upgrade'ujesz na biezaco
mozna zobaczyc ile kto kosztujezefir - Śro 23 Wrz, 2015 Dzieki Jaka,
jestem na etapie ugadywania hajsu i jeszcze druga firma wykazuje zainteresowanie moim niebywałem talentem do kreatywnych podatkow okolo 15.10 bede juz wszystko wiedziec i sa duze szanse ze bede sie do Wawy przeprowadzac.Jakarti - Śro 23 Wrz, 2015 na turniej fifkowo melanzowy moge jechac nawet do lodziBonczek - Śro 23 Wrz, 2015 Zefciu pamiętaj, tylko Bemowo!
BTW gdzie bedziesz miał biuro?rasta - Śro 23 Wrz, 2015 Jakarti, Xbox one 1T z Forza są w Saturn po 1799 pln w Blue CityDeeS - Śro 23 Wrz, 2015 zefir, i Anjas
Zefira mam w ziomkach ( moj ps id to Diego043 ( policyjny samochodzik )
Fifke juz mam troche zagralem ze 4 mecze musze pograc wiecej Bonczek - Śro 23 Wrz, 2015
rasta napisał/a:
Jakarti, Xbox one 1T z Forza są w Saturn po 1799 pln w Blue City
A ten dysk w nich to ssd?
Na stronach wszyscy pochowali te 1TB i pokazują tylko 500gb.rasta - Śro 23 Wrz, 2015 Jakby to było ssd to by w tej kasie konsola była do niego gratis Bonczek - Śro 23 Wrz, 2015 Rasciak nie znam sie na tym zupełnie Jakarti - Czw 24 Wrz, 2015
rasta napisał/a:
Jakarti, Xbox one 1T z Forza są w Saturn po 1799 pln w Blue City
to chyba ta wersja malowana na forzowo, ktora mi sie nie podoba
Biala albo czarna bylaby git
co do dysku, to czytalem gdzies ze te 1tb to sshd cokolwiek to znaczy zefir - Czw 24 Wrz, 2015
DeeS napisał/a:
zefir, i Anjas
Zefira mam w ziomkach ( moj ps id to Diego043 ( policyjny samochodzik )
Fifke juz mam troche zagralem ze 4 mecze musze pograc wiecej
Moj poziom jest tak dramatyczny po przerwie ze jak bys chcial pocwiczyc strzelanie to mozemy sie ustawic