ej!
wła¶nie przeczytałem na fanpage Xboxa , ze 1TB nie będzie dostępne w Polsce.. wtf?
trzeba kupowac po prostu z pominieciem tych deblili ktorzy sa na tyle bezczelni ze nazywaja sie przedstawicielami ms na polske...
tak samo jak z moim problemem z apple
ni chooja nie doloze sie wiecej do tego pseudo intersu w kraju, teraz po prostu trzeba zamawiac z zagranicy... jedyny minus to brak faktury vat Jakarti - Wto 22 Wrz, 2015 mieszkam w PL i chce tu kupic konsole do chuja
tak jak Bonk pisze, raz mowia ze nie ma, a raz ze bedziePiTT - Wto 22 Wrz, 2015
Jakarti napisał/a:
mieszkam w PL i chce tu kupic konsole do chuja
Jakarti - Wto 22 Wrz, 2015 jasne, wkurwia mnie takie podejscie i tyle.
wlasnie jak kazdy tak sie klania nisko w pas to pozniej kazdy nas olewa.PiTT - Wto 22 Wrz, 2015
Jakarti napisał/a:
jasne, wkurwia mnie takie podejscie i tyle.
wlasnie jak kazdy tak sie klania nisko w pas to pozniej kazdy nas olewa.
wynika to wylacznie ze zlej polityki firmy i traktowania naszego rynku jako malo istotnego
pewnie nie jest to przypadkowe ze niektore firmy nie widza w nas wartosciowych klientow Jakarti - Wto 22 Wrz, 2015 PiTT,
jak kazdy chowa po sobie uszy to pewnie jest tak jak mowisz
samo sie nie zmieni.DeeS - Wto 22 Wrz, 2015 I o . Kupiłem PS4 z dwoma padami i Fifa 16 + dokupiłem Project Cars za 100
Komu złoić dupke? Jakarti - Wto 22 Wrz, 2015
DeeS napisał/a:
Kupiłem PS4
zdrajca.anjas - Wto 22 Wrz, 2015
DeeS napisał/a:
I o . Kupiłem PS4 z dwoma padami i Fifa 16 + dokupiłem Project Cars za 100
Komu złoić dupke?
możemy pykn±ć w fifę16 jak już wyjdzie. Chyba, że masz 15, to nawet dzi¶ Jakarti - Wto 22 Wrz, 2015 kurwa sam bede musial grac chyba
alez z Was lamusy
andrzej, chyba przyjade jeszcze raz zobaczyc jak na tym beznadziejnym PS4 padzie sie gra Bonczek - Wto 22 Wrz, 2015 Ja kupuje one na urodziny - jeszcze 3 tyg anjas - Wto 22 Wrz, 2015
Jakarti napisał/a:
andrzej, chyba przyjade jeszcze raz zobaczyc jak na tym beznadziejnym PS4 padzie sie gra
zapraszam ale mój pad od ps4 już jest trochę styrany Jakarti - Wto 22 Wrz, 2015 Bonczek,
Fifke gra? to moze bysmy z piwkiem ogarneli zefir - Wto 22 Wrz, 2015 Dzis pogralem troche w Fife16 , zajebioza, ale strasznie jestem cienki po tej przerwie
Musze sie troche rozegrac i bedzie milo pograc na ps4 z ekipooBonczek - Wto 22 Wrz, 2015 Fifka nie, tylko samochodowy