To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

anjas - Nie 20 Wrz, 2015

DeeS napisał/a:
no dobra wezme X z tymi grami. ktoś dzisiaj online w fife 16 ?:)

dziś jeszcze się nie da. Premiera za 2 dni chyba.

Jakarti - Nie 20 Wrz, 2015

DeeS napisał/a:
no dobra wezme X z tymi grami. ktoś dzisiaj online w fife 16 ?:)

mizdrz!
bede grał Cie! :D
jak jezcze ktos kupi to moze nie bede czekal do listopada :D

Jakarti - Pon 21 Wrz, 2015

ej!
właśnie przeczytałem na fanpage Xboxa , ze 1TB nie będzie dostępne w Polsce.. wtf?

zefir - Pon 21 Wrz, 2015

norma, M$ dosyć często traktuje Polske jako Trzeci Świat :faja:
anjas - Pon 21 Wrz, 2015

No to kaszan. I trochę dziwne, bo już w wielu miejscach widziałem w przedsprzedaży.
Pewnie popyt na świecie jest większy niż podaż i odcięli Polskę od źródełka, żeby Anglicy i Niemcy nie narzekali na braki.

tu cala rozmowa o tym
https://www.facebook.com/...?type=1&theater

anjas - Pon 21 Wrz, 2015

BTW, wczoraj wyczaiłem prosty sposób na zarabianie sporej kasy w Fifa15. Jeśli w 16 też się tak da to czuję, że dobry skład sobie zakupię :D

jaki? :D ja jeszcze pykam w 15ke - przyda sie.
MOW!

moze byc na PRV hahahaha

zefir - Pon 21 Wrz, 2015

+1

ja ostatnio mniej gram i widze, ze mam problem z koncentracja (anjas gadalismy o tym! :D )
bujam sie pomiedzy 2 a 3 ligą w FUT i pomyslalem, ze uzbieram kasiore na Suarez'a :D
mam juz Neymara wiec jakos to powinno juz grac.

anjas - Pon 21 Wrz, 2015

Ale nikomu nie mówcie, bo będzie za duża konkurencja :rotfl: . Normalny handelek kartami jednorazowymi z kondycją całego zespołu. Wchodzę do transferów, zaznaczam, że chcę kupić karty złote. Maks. kup teraz zaznaczam na tysiąc coinsów. Wyświetla się w pytę ofert ale w kończących się są wyłącznie karty dla jednego zawodnika. Cały myk polega na tym, że trzeba dotrzeć do ofert, które są dopiero wystawiane (kończą się za godzinę). Trochę przewijania ale po dwudziestu/trzydziestu kliknięciach są. I teraz trzeba odświeżać (przewijać strony w lewo/prawo) i kupować jak najszybciej to co sie pojawia z nowych ofert złotych kondycji dla zespołów. A pojawiają się i po 400 i po 600. Biorę też wszystkie za tysiaka. Potem wystawiam je w sklepie za 1600 i w ciągu godziny wszystkie schodzą.
Żyła złota :D

Aha, trzeba się spieszyć z tym kupowaniem bo chyba nie tylko ja na to wpadłem i konkurencja jest dość spora i jak się szybko nie kliknie to zaraz oferta już jest nieaktualna.

hehehe
ja tak kupuje zawodnikow do swojego skladu :D

anjas - Pon 21 Wrz, 2015

Stary, wczoraj z 50 tysi tak zarobiłem :D
Bonczek - Pon 21 Wrz, 2015

Jakarti napisał/a:
tu cala rozmowa o tym

Raz odpisali ze bedzie, raz ze nie. To jak w końcu? Bo zestaw z Forza 6 krąży po necie.

Qukie - Pon 21 Wrz, 2015

Bonczek napisał/a:
Jakarti napisał/a:
tu cala rozmowa o tym

Raz odpisali ze bedzie, raz ze nie. To jak w końcu? Bo zestaw z Forza 6 krąży po necie.

Może będzie, może nie będzie. Na dwoje babka wróżyła ;)