To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

anjas - Sob 19 Wrz, 2015

proszę:

http://allegro.pl/the-ama...5669507872.html

PiTT - Sob 19 Wrz, 2015

anjas napisał/a:
proszę:

http://allegro.pl/the-ama...5669507872.html

dzieki :)
szukalem wczoraj, ale cos nie moglem znalezc... w sklepach typu MM tez nic nie mieli

DeeS - Sob 19 Wrz, 2015

a gdzie teraz kupie playstation 4 chodzi mi o to że by była fajna giera fifka, czy cus i oczywiscie tanio :)
zefir - Sob 19 Wrz, 2015

euro rtv agd
rasta - Sob 19 Wrz, 2015

Może, kto¶ zainteresowany moim Xbox 360? Wersja slim, 250 GB dysk, zapchany cały grami. Na płycie mam Halo 4 oraz Forza 4 + w wersji cyfrowej jakie¶ 60 czy 70 gier z wszelakiego gatunku więc grania na kilka lat, tylko muszę zrobić wykaz, wszystko w oryginale.
Bonczek - Nie 20 Wrz, 2015

Pany na urodziny biorę x one - dwa pytania:
- brać z terabajtowym dyskiem?
- koniecznie musi byc z mm czy z jakich¶ dziwnych w sklepów gdzie jest 4 stówy taniej tez jest ok?

Jest wersja z 1tb i Forza 6 za 1,8k ale wydaje mi sie drogo. Szukam bez kinecta, za małe mieszkanie niestety ;)

anjas - Nie 20 Wrz, 2015

Bonczek napisał/a:
- brać z terabajtowym dyskiem?

tak, mam 500GB, niewiele gier i już prawie koniec dysku. Koniecznie jeden tera.

Bonczek napisał/a:
- koniecznie musi byc z mm czy z jakich¶ dziwnych w sklepów gdzie jest 4 stówy taniej tez jest ok?

ja trafiłem jak±¶ bardzo fajn± promocję w komputroniku. Za niecałe 1800 z kinectem i trzema grami. SprawdĽ czy czego¶ nie maj±. Odbierałem osobi¶cie na Towarowej.

anjas, tylko widzisz mi kinect jest zbędny tak samo jak wszystkie inne gry niż Forza tym bardziej ze chyba te co dostajesz z konsola sa do pobrania? Chyba łyknę tego z Forza 6. NFS nowy juz jest?

Dzieki :)

Alexxx - Nie 20 Wrz, 2015

Bonczek napisał/a:
NFS nowy juz jest?

Premiera: 03 listopada 2015

anjas - Nie 20 Wrz, 2015

Bonczek napisał/a:
anjas, tylko widzisz mi kinect jest zbędny tak samo jak wszystkie inne gry niż Forza tym bardziej ze chyba te co dostajesz z konsola sa do pobrania? Chyba łyknę tego z Forza 6. NFS nowy juz jest?

To bierz ten zestaw bez kinecta, 1TB i Forza6. Za około 1700 pewnie go znajdziesz.
Kinect to kaszna, tzn. działa całkiem nieĽle ale mam wrażenie, że na X360 były fajniejsze gry na kinecta. Na one troche brakuje.

W moim zestawie były 2 gry na płycie i jedna do pobrania. Te na płytach można było opchn±ć po stówce.

DeeS - Nie 20 Wrz, 2015

Słuchajcie a co teraz jest ciekawsze x box one czy ps4?

X one jest w rtv agd zforza 6 i Fifa 16 za 1799

Jakarti - Nie 20 Wrz, 2015

ale to jest pewne 500gb a nie ten wiekszy.
cena z tymi grami spoko

BTW sa rozne kolory xboxow one?
DeeS - Nie 20 Wrz, 2015

Cytat:
ale to jest pewne 500gb a nie ten wiekszy.
cena z tymi grami spoko

500 GB

no dobra wezme X z tymi grami. kto¶ dzisiaj online w fife 16 ?:)

Alexxx - Nie 20 Wrz, 2015

Bonczek napisał/a:
BTW sa rozne kolory xboxow one?

Felgi tez pomoc Ci wybrac :D tylko iPhone!