To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

Jakarti - Wto 15 Wrz, 2015

w zwiazku z tym, ze demo 2016 na 360 nie powala to kupie to w listopadzie bez preordera bo większość grajków zlotych i tak mam

zatem Andrzejku, jak chcesz popykac to mozemy na 360 pograc w 2015 albo jak kupie xOne to wtedy 2015 :)

zefir - Wto 15 Wrz, 2015

Jakarti napisał/a:
w zwiazku z tym, ze demo 2016 na 360 nie powala to kupie to w listopadzie bez preordera bo większość grajków zlotych i tak mam

zatem Andrzejku, jak chcesz popykac to mozemy na 360 pograc w 2015 albo jak kupie xOne to wtedy 2015 :)

czyli pogracie w 2015 tak czy siak :D

zefir napisał/a:
czyli pogracie w 2015 tak czy siak :D

tak bo Andrzejek nie chce kupic 2016 na X'a :D

anjas - Wto 15 Wrz, 2015

x360 nie mam. Zepsuł się i nie naprawiałem. Możemy pykać na One tylko kup go wreszcie do cholery!!! :D A jeszcze lepiej ps4, bo lepsiejszy jestem w fifę na pleyaku ;)

bedzie w listopadzie :D
anjas - Czw 17 Wrz, 2015

a może ktoś by chciał ps3 fat, 60 albo 80 GB dysku (nie pamiętam). Staruszek ale działa od początku bez najmniejszego problemu. Stoi nieużywana od roku, więc mogę komuś promocyjnie odpalić :) )
budzik - Czw 17 Wrz, 2015

Ile?
anjas - Czw 17 Wrz, 2015

250? Z padem. Mam jeszcze pewnie jakieś gierki, które mogę dorzucić ale to raczej nie żadne hiciory.
Mogę też dodatkowo popchnąć Playstation move z dwoma pałkami, ale wiesz, 2 pałki to już grubsza sprawa :D

Aha, są też jakieś gry na dysku, byc może zostaną, choć swoje konto będę musiał wykasować, bo mam do niego poprzeypinane karty kredytowe itp.

Kenet - Czw 17 Wrz, 2015

anjas napisał/a:
Mogę też dodatkowo popchnąć Playstation move z dwoma pałkami, ale wiesz, 2 pałki to już grubsza sprawa

Hał macz for dys maj frend?

anjas - Czw 17 Wrz, 2015

Kenet napisał/a:
Hał macz for dys maj frend?

Zobaczę co mam w domu do tego zestawu, bo nie ukrywam, że na priv już gorąco w tej sprawie ;D

Kenet - Pią 18 Wrz, 2015

50 zł więcej daję jak zawsze ;D
siema - Pią 18 Wrz, 2015

Kenet napisał/a:
50 zł więcej daję jak zawsze ;D

Podwoiłeś ofertę! ;D

anjas - Pią 18 Wrz, 2015

Kenet napisał/a:
50 zł więcej daję jak zawsze

sprzedane :rotfl:

anjas - Pią 18 Wrz, 2015

Niezła opcja. Wyczaiłem właśnie, że na Xone, jak się ma EA Access, to już można za friko grać w fifę16. Wczesny dostęp. Za 2 tygodnie zabiorą ale wtedy będzie już na PS4 dostępna :) )

Fajny ten EA Access, serio.

PiTT - Sob 19 Wrz, 2015

a nie ma ktos spidermana na x'ona do opylenia? mlodemu obiecalem a nigdzie tego szajsu nie maja
nie chodzi mi o najnowsza, moze byc cos starszego, oby skakal po budynkach :D