no name - Śro 19 Wrz, 2012 Michał, patrząc na siebie to faktycznie coś w tym jestKenet - Śro 19 Wrz, 2012 Polecam Motorolę Razr. Niestety nie wiem do jakiego auta ją porównać.Bonczek - Śro 19 Wrz, 2012 Keneczini skoro ją wybrałeś... to niech będzie Astra rasta - Śro 19 Wrz, 2012 Z tym GT-R to przesadzacie, mistrz maszyna o gigantycznym potencjale tuningowym. Prawda jest taka, że jakby był w zasięgu finansowym któregoś z nas to byśmy się ani chwili nie zastanawiali. To jest fura o nastawieniu 100% na performance i w tej kategorii niszczy 99% tego co można spotkać na ulicy i nie tylko. W dodatku jest to kwintesencja tuningu, a to jest chyba to co nas kręci, na rynku są już tysiące części, kitów, gadżetów i na prawdę było by co przy tej furze robić i się bawić. Pitolenie o cenach, serwisie i awariach to zwykłe hejterowanie i powielanie rewelacji sprzed kilku lat jak GT-R się pojawił.
Ostatnio miałem godzinna pogawędkę ze Stan'em, który ma jednego z mocniejszych GTR'ów w PL i był na Moscow Unlimited, i troszkę mi naświetlił sprawę. Ja tu nie mam zamiaru udowadniać, że GTR jest lepszy od Porosche, Lambo, czy Ferrari ale prawda jest taka, że nawet z takim 600 konnym GTR'em na tak wypasionej imprezie jak MU prawie nikt się nie chce ścigać, jedynie inne GTR'y ew. Porsche Turbo bo pozostałe fury z góry mają oklep. Ja osobiści jakbym był bogaty w hujem jako, że jedtem jeszcze młody wolałbym se kupić GT-R i się nim bawić, a jak już by był starym dziadem wtedy bym se kupił Ferrari czy coś podobnego i se na nie patrzył.
Fajna galeria - http://www.facebook.com/m...30200095&type=3M - Śro 19 Wrz, 2012 True story...dzik - Śro 19 Wrz, 2012 To fakt, jakby mnie było stać na gt-ra to łykałbym jak koń dropsy.Yarko - Śro 19 Wrz, 2012 a mi się nie podoba wizualnie GTR i nawet jakby mnie było na niego stać, to miałbym spory dylemat, wolałbym jakieś prosieM - Śro 19 Wrz, 2012 Kochałbym GTR'aYarko - Śro 19 Wrz, 2012 Maciek i własnie na tym to polega, mi się marzy prosie, a Tobie GTR, mógłbym teraz napisać, że eee GTR wygląda jak kupa, a Ty mógłbyś napisać że prosie nie jedzie i mielibyśmy kolejną dyskusję na kilka stron, ale przecież jesteśmy dorosłymi ludźmi M - Śro 19 Wrz, 2012 Ale ja to rozumiem, nawet potrafię sobie to wyobrazić...dzik - Śro 19 Wrz, 2012 Ja tym bardziej bo wiem że gt-r jest szybszy i łatwiejszy w tuningu a do 911-tki mam słabość.Bonczek - Śro 19 Wrz, 2012 Dobre Rasta M - Śro 19 Wrz, 2012 Takiego prosiaka trzeba utrzymać, znam koszta bo jest u nas w firmie 4s...
dziękuję postoję. Uszkodził się pierścień olejowy na jednym cylindrze - naprawa to moja pensja z dwóch lat a samochód ma raptem kilkadziesiąt tysi przebiegu.was79 - Śro 19 Wrz, 2012 Jacek też mówił o cenach serwisu rasta - Śro 19 Wrz, 2012 Dlatego jak przyjdzie co do czego to się okazuje, że serwis takiego GTR'a robi się relatywnie tania, oczywiście w porównaniu do Ferrari, Porsche czy Lambo.