eee tam - teraz do firm to będą nową Dacie Logan kupować
Ja nie wiem czemu ale nawet u mnie w firmie Octavie kupuje się dla pracowników wyższego szczebla gdzie moim zdaniem to auto wygląda mało "wyjściowo"...was79 - Czw 27 Wrz, 2012 Na razie widzę sporo MCV z ekipami montażowymi/remontowymi, zwłaszcza, że mam pod oknem w robocie budowę.Bart - Czw 27 Wrz, 2012
zefir napisał/a:
zmieniałeś wage rolek ??
Polini, Metrakit czy cos innego?
Polini i lekkie rolki GeKo - Czw 27 Wrz, 2012 Clio dramat, może poza silnikiem.Shymek - Czw 27 Wrz, 2012 Teraz widzę nawet ze nie ma napompowanych błotników z wylotami bida...B-Rey - Czw 27 Wrz, 2012 Komercyjny szajs zrobili z tego Clio. Po cichu myślałem, że będzie te 2.0.
kamil - Czw 27 Wrz, 2012 ale ma łopatki do zmiany biegów. Łał...!Anonymous - Czw 27 Wrz, 2012 Z RastO oglądaliśmy nowe Clio na "Wyścigu Mydelniczek REd Bull'a". Na żywo prezentuje się względnie OK ale faktem jest, że szału nie robi dupy nie urywa
Za to stojąca obok Megane R.S.... chyba nawet ja bym się przekonał do francuzami - Czw 27 Wrz, 2012
B-Rey napisał/a:
Komercyjny szajs zrobili z tego Clio.
Młahahahahahahahahahahahaha!Koto - Czw 27 Wrz, 2012 Ale nuda, nie odróżnię na ulicy od jakiegoś Hyundaia, czy Seata. No i te małe drzwi z lusterkami wielkości szyb Marek23 - Czw 27 Wrz, 2012 W takim razie clio juz dziekujemy... Oby Megany w przyszłości tak nie zepsuli.