To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Praca poszukiwana

Cartoon - Śro 08 Sty, 2014

Cytat:
ADDyFG
17 godzin temu

-2gi rok studiów, to ile lat.... 20? JEZUSMARYJA, KYRIEELEJSON CHŁOPIE!... 20LAT I NADAL PRAWICZEK xD

kamil - Śro 08 Sty, 2014

Roszczeniowy smarkacz. Kurwa ile ich przyłazi do Nas na rozmowy...jebaniutcy chwalą się 5 fakultetami, znajomością jezyków, krzyczą, ze poniżej 5 k nie wstają z łózka, pakiet office w jednym palcu a nie wiedzą jak zrobić tabelę przestawną.
Gnidy, nienawidzę takich narcyzów i korposzczurów....życzę im 24h zmiany w firmie audytorskiej i 5 redbulli dziennie.

M - Śro 08 Sty, 2014

:rotfl:
Chloru - Śro 08 Sty, 2014

kamil, 5 redbulli dziennie.... phi :rotfl:
Cartoon - Śro 08 Sty, 2014

5 red bulli do 12:00 ;)
Jakarti - Śro 08 Sty, 2014

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
was79 - Śro 08 Sty, 2014

Trzeba być twardym :rotfl:

Pirania - Śro 08 Sty, 2014

Po pierwszej setce braku odpowiedzi przyzwyczaisz się i przestaniesz dziwić :-) jak się ma 500 osób przy rekrutacji dzwoni się tylko do tych z którymi się chce współpracować. Nikt nie ma dnia w pracy na obdzwaniania reszty. A tekst "zadzwonimy" to standardowa formułka. Jak przez tydzień nie zadzonili to już prawie pewne, że nie zadzwonią
Anonymous - Śro 08 Sty, 2014

Rekrutujący,zwłaszcza z agencji pracy, tez sa niezli,często nie wiedza nic o pracy do jakiej rekrutują ludzi
Bonczek - Śro 08 Sty, 2014

Jakarti napisał/a:
Bonku, przekazalem i juz wiecej nie dam rady ;)

Kuba, luz jestem wdzięczny, że przekazałeś i żebyś nie pomyślał, że mam do Ciebie jakiekolwiek pretensje ;)

Choć w niewiele miejsce wysłałem do tej pory CV to prawie z każdego tych miejsc miałem informację zwrotną jeżeli się nie dostałem, z zazwyczaj przekonująco brzmiącym powodem odrzucenia. I szczerze mówiąc bardzo mi to zaimponowało, że już na tym etapie jest tak dobra komunikacja i nie ma obsrywania ludzi. Chodzi o zwykłe poszanowanie czyjegoś czasu - nie zwykłem wysyłać CV jeżeli wymagania w ogłoszeniu nie są zgodne z moim profilem, dlatego też ja oczekuje, że ktoś poświęci mi tą 1 minutę i odpisze lub oddzwoni, że nie bo (...) ;)

Franek - Czw 09 Sty, 2014

kamil napisał/a:
Roszczeniowy smarkacz. Kurwa ile ich przyłazi do Nas na rozmowy...jebaniutcy chwalą się 5 fakultetami, znajomością jezyków, krzyczą, ze poniżej 5 k nie wstają z łózka, pakiet office w jednym palcu a nie wiedzą jak zrobić tabelę przestawną.
Gnidy, nienawidzę takich narcyzów i korposzczurów....życzę im 24h zmiany w firmie audytorskiej i 5 redbulli dziennie.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Coraz gorzej się robi.

Kamill - Pią 10 Sty, 2014

kamil - Pią 10 Sty, 2014

karwa ! Jaram się strasznie . Kręcone w moim biurowcu w Saatchi . Hehehe trochę się spędziło czasu na tych sofach :)
Kamill - Pią 10 Sty, 2014

Cała seria filmów "co mówią" bardzo fajna ;D
Jakarti - Pią 10 Sty, 2014

w kazdym żarcie jest nutka prawdy :rotfl:
ale koorwa... prawde mówiąc to ... niewiele sie to rozni od rzeczywistości :rotfl: :rotfl: