To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2012

qbus - Wto 24 Kwi, 2012

Na tym 3 oesie zapiety 5 bieg na tej prostej, shamowane do 4 biegu w lewym łuku i dalej ogień. Na Kamionkach w dół też zapinana 5, nie wiem ile dokladnie licznikowo bo licznik jest w milach ale 100 mil na tym rajdzie przekraczała wskazówka nie jeden raz.

Cytat:
Pytanie czemu kupować FN2, skoro jest cięższy.
Jak te auto wogóle? Szpera,moc,itd?

Hmmm... ciut ciezszy ale ma inny rozstaw osi + belka z tyłu przez co lepiej sie prowadzi, w seri jest krotkie 4-5-6 które w EP mozna zastosowac tylko w japonskim specu co niweluje roznice w masie. Ten konkretny egzemplarz ma krotkie glowne 6.333, plytke KaaZa, zawias ExtremeTech (cos pomiedzy proflexem a ohlinsem jesli chodzi o cene) jakies 235 KM i przede wszystkim duzy hamulec.

CHRZANEK - Wto 24 Kwi, 2012

qbus napisał/a:
Ten konkretny egzemplarz ma krotkie glowne 6.333, plytke KaaZa, zawias ExtremeTech (cos pomiedzy proflexem a ohlinsem jesli chodzi o cene) jakies 235 KM i przede wszystkim duzy hamulec.

Czy to jest to po Hankiewiczu ???

Bad-i - Wto 24 Kwi, 2012

Załoga Kołdej/Gwiazda - zgłoszenie i wpisowe wysłane.

Niestety ale Artur Orlikowski powiedział, ze obiektywnie to ujmując nie mamy szans zdarzyć.

Bonczek - Wto 24 Kwi, 2012

Bad-i napisał/a:
Załoga Kołdej/Gwiazda

Jedziesz bez pilota? :]

qbus - Wto 24 Kwi, 2012

CHRZANEK napisał/a:
qbus napisał/a:
Ten konkretny egzemplarz ma krotkie glowne 6.333, plytke KaaZa, zawias ExtremeTech (cos pomiedzy proflexem a ohlinsem jesli chodzi o cene) jakies 235 KM i przede wszystkim duzy hamulec.

Czy to jest to po Hankiewiczu ???

I tak i nie... odkupiony od syna wlasciciela Honda Wyszomirski ktory odbudował ten samochód dla siebie i pojechal nim 2 wyścigi płaskie.

Właśnie wysłałem nasze zgłoszenia na Mazowiecki... idziemy za ciosem :jupi:

CHRZANEK - Wto 24 Kwi, 2012

qbus napisał/a:
I tak i nie... odkupiony od syna wlasciciela Honda Wyszomirski ktory odbudował ten samochód dla siebie i pojechal nim 2 wyścigi płaskie.

Hehehe u wyszomirskiego serwisuje swoją służbową hondzinę :)
Podoba mi się ta honda - bardzo.

Marek23 - Wto 24 Kwi, 2012

qbus napisał/a:

Hmmm... ciut ciezszy ale ma inny rozstaw osi + belka z tyłu przez co lepiej sie prowadzi, w seri jest krotkie 4-5-6 które w EP mozna zastosowac tylko w japonskim specu co niweluje roznice w masie. Ten konkretny egzemplarz ma krotkie glowne 6.333, plytke KaaZa, zawias ExtremeTech (cos pomiedzy proflexem a ohlinsem jesli chodzi o cene) jakies 235 KM i przede wszystkim duzy hamulec.

O, pięknie. To już jest sprzęt :]

Przem_106 - Wto 24 Kwi, 2012

Panowie, co myslicie o technice prowadzenia tego kierowcy.
http://www.youtube.com/wa...feature=related

pum - Wto 24 Kwi, 2012

to jakiś żart?
qbus - Wto 24 Kwi, 2012

Przem_106 napisał/a:

Rozmawiałem dziś na ten temat z paroma osobami, jesteśmy z Rafałem bliskimi kolegami ale to co zobaczyłem przeszło moje najśmielsze oczekiwania.

Jeszcze drugi filmik z naszych przejazdów:

Marek tata Klaudi przed Świdnickim powiedział że jeśli jakiś rajd przegra z nią w czystej walce na następnym jedziemy tym CTR'em :D

was79 - Wto 24 Kwi, 2012

Przem_106 napisał/a:

kierowca lubi coś opyerdolić na ciepło

Przem_106 - Wto 24 Kwi, 2012

qbus napisał/a:

Marek tata Klaudi przed Świdnickim powiedział że jeśli jakiś rajd przegra z nią w czystej walce na następnym jedziemy tym CTR'em :D

MICK moze Wam pomoc :rotfl:

qbus - Wto 24 Kwi, 2012

No tak :)

I Marek z Michałem:

Bad-i - Wto 24 Kwi, 2012

co na tym filmiku jest specjalnego???
GeKo - Wto 24 Kwi, 2012

myśle ze trzymanie ręki na dzwigni zmiany biegów przez pół OSu lub na ręcznym.