qbus - Wto 24 Kwi, 2012 Na tym 3 oesie zapiety 5 bieg na tej prostej, shamowane do 4 biegu w lewym łuku i dalej ogień. Na Kamionkach w dół też zapinana 5, nie wiem ile dokladnie licznikowo bo licznik jest w milach ale 100 mil na tym rajdzie przekraczała wskazówka nie jeden raz.
Cytat:
Pytanie czemu kupować FN2, skoro jest cięższy.
Jak te auto wogóle? Szpera,moc,itd?
Hmmm... ciut ciezszy ale ma inny rozstaw osi + belka z tyłu przez co lepiej sie prowadzi, w seri jest krotkie 4-5-6 które w EP mozna zastosowac tylko w japonskim specu co niweluje roznice w masie. Ten konkretny egzemplarz ma krotkie glowne 6.333, plytke KaaZa, zawias ExtremeTech (cos pomiedzy proflexem a ohlinsem jesli chodzi o cene) jakies 235 KM i przede wszystkim duzy hamulec.CHRZANEK - Wto 24 Kwi, 2012
qbus napisał/a:
Ten konkretny egzemplarz ma krotkie glowne 6.333, plytke KaaZa, zawias ExtremeTech (cos pomiedzy proflexem a ohlinsem jesli chodzi o cene) jakies 235 KM i przede wszystkim duzy hamulec.
Czy to jest to po Hankiewiczu ???Bad-i - Wto 24 Kwi, 2012 Załoga Kołdej/Gwiazda - zgłoszenie i wpisowe wysłane.
Niestety ale Artur Orlikowski powiedział, ze obiektywnie to ujmując nie mamy szans zdarzyć.Bonczek - Wto 24 Kwi, 2012
Bad-i napisał/a:
Załoga Kołdej/Gwiazda
Jedziesz bez pilota? qbus - Wto 24 Kwi, 2012
CHRZANEK napisał/a:
qbus napisał/a:
Ten konkretny egzemplarz ma krotkie glowne 6.333, plytke KaaZa, zawias ExtremeTech (cos pomiedzy proflexem a ohlinsem jesli chodzi o cene) jakies 235 KM i przede wszystkim duzy hamulec.
Czy to jest to po Hankiewiczu ???
I tak i nie... odkupiony od syna wlasciciela Honda Wyszomirski ktory odbudował ten samochód dla siebie i pojechal nim 2 wyścigi płaskie.
Właśnie wysłałem nasze zgłoszenia na Mazowiecki... idziemy za ciosem CHRZANEK - Wto 24 Kwi, 2012
qbus napisał/a:
I tak i nie... odkupiony od syna wlasciciela Honda Wyszomirski ktory odbudował ten samochód dla siebie i pojechal nim 2 wyścigi płaskie.
Hehehe u wyszomirskiego serwisuje swoją służbową hondzinę
Podoba mi się ta honda - bardzo.Marek23 - Wto 24 Kwi, 2012
qbus napisał/a:
Hmmm... ciut ciezszy ale ma inny rozstaw osi + belka z tyłu przez co lepiej sie prowadzi, w seri jest krotkie 4-5-6 które w EP mozna zastosowac tylko w japonskim specu co niweluje roznice w masie. Ten konkretny egzemplarz ma krotkie glowne 6.333, plytke KaaZa, zawias ExtremeTech (cos pomiedzy proflexem a ohlinsem jesli chodzi o cene) jakies 235 KM i przede wszystkim duzy hamulec.
O, pięknie. To już jest sprzęt Przem_106 - Wto 24 Kwi, 2012 Panowie, co myslicie o technice prowadzenia tego kierowcy.
http://www.youtube.com/wa...feature=relatedpum - Wto 24 Kwi, 2012 to jakiś żart?qbus - Wto 24 Kwi, 2012
Rozmawiałem dziś na ten temat z paroma osobami, jesteśmy z Rafałem bliskimi kolegami ale to co zobaczyłem przeszło moje najśmielsze oczekiwania.
Jeszcze drugi filmik z naszych przejazdów:
Marek tata Klaudi przed Świdnickim powiedział że jeśli jakiś rajd przegra z nią w czystej walce na następnym jedziemy tym CTR'em was79 - Wto 24 Kwi, 2012
Marek tata Klaudi przed Świdnickim powiedział że jeśli jakiś rajd przegra z nią w czystej walce na następnym jedziemy tym CTR'em
MICK moze Wam pomoc qbus - Wto 24 Kwi, 2012 No tak
I Marek z Michałem:
Bad-i - Wto 24 Kwi, 2012 co na tym filmiku jest specjalnego???GeKo - Wto 24 Kwi, 2012 myśle ze trzymanie ręki na dzwigni zmiany biegów przez pół OSu lub na ręcznym.