Bart - Wto 22 Lis, 2011 dalej kiepsko wygląda sytuacja na ostatnim odcinku obwodnicy Bytomia, jedno naprawdę spore skrzyżowanie (to właściwie koniec/początek DK88) jest kompletnie inaczej zorganizowane i czasem robią się tak korki.Koto - Wto 22 Lis, 2011 Dzięki, wbijaj po pomuk Jacek - Śro 23 Lis, 2011
Koto napisał/a:
...jak ostatnio raz byłem w Bytomiu..
miło Koto - Śro 23 Lis, 2011
Jacek napisał/a:
miło
Wieki temu, hh.org jeszcze nie znałem Dzisiaj miałem parę minut na spacer po Bytomiu, gdyby te kamienice były odnowione to całkiem ładne miasto mogło by byc bo teraz to tak szaro i brudno. Ale jako miłośnikowi mieszkania w kamienicy i tak się podobało Yarko - Śro 23 Lis, 2011 heh lubię takie klimaty, nigdy nie byłem w Bytomiu, wpadłbym na jakiegoś mielonego, może w przyszłym roku się uda...no name - Śro 23 Lis, 2011
Yarko napisał/a:
nigdy nie byłem w Bytomiu,
To widać po tym:
Yarko napisał/a:
wpadłbym na jakiegoś mielonego
Jak coś to ino na roladę , chopie Koto - Śro 23 Lis, 2011 A, jeszcze jedno spostrzeżenie! Po wyjściu z auta zaraz rzucił się w oczy dywan z psich klocków, kupa na kupie, zupełnie poważnie
no name napisał/a:
Yarko napisał/a:
wpadłbym na jakiegoś mielonego
Jak coś to ino na roladę , chopie
A karbinadle, to tam?Jacek - Czw 24 Lis, 2011
Yarko napisał/a:
heh lubię takie klimaty, nigdy nie byłem w Bytomiu, wpadłbym na jakiegoś mielonego, może w przyszłym roku się uda...
zapraszam
co do kamienic to gro leży odłogiem ale jest już wiele odnowionych i ta liczba rośnie. trwa to już 10 czy 11 lat.
popstrykam kiedyś i powklejam mi - Czw 24 Lis, 2011
Jacek napisał/a:
co do kamienic to gro leży odłogiem ale jest już wiele odnowionych i ta liczba rośnie. trwa to już 10 czy 11 lat.
+1
Zmierza ku dobremu. Tylko to taki trochę wyścig z czasem - zdążą wyremontować, czy zapadnie się do chodnika kopalnianego?
Yarko napisał/a:
heh lubię takie klimaty, nigdy nie byłem w Bytomiu, wpadłbym na jakiegoś mielonego, może w przyszłym roku się uda...
tak, tak. Wiosna, rower; spokojnie - damy radę.M - Czw 24 Lis, 2011 Ja już smaruje pedały w swoimJacek - Czw 24 Lis, 2011
M napisał/a:
:] Ja już smaruje pedały w swoim
CZEKAMY Bart - Pią 25 Lis, 2011
Koto napisał/a:
karbinadle
karMinadle Bart - Pią 25 Lis, 2011 dobra, okazało się, że jestem głupi