martin.h - Śro 22 Cze, 2011 mi, pokaż mi post, w którym bym się wywyższał? Jakbyś zauważył to nawet o kilka rzeczy pytałem tutaj na forum. Zresztą nie rozumiem co jest złego w tym? Ja od zawsze interesowałem się rowerami, jakąś tam wiedzę mam i cieszy mnie to. A jak Tobie to przeszkadza to idź sobie pojeździć na rowerze kubas - Śro 22 Cze, 2011 a ten zawsze musi mieć ostatnie słowo mi - Śro 22 Cze, 2011 Martin - zaufaj, z zewnątrz to nie wygląda dobrze. Nie mam czasu szukać Twoich postów (choć nie jest to trudne), zaufaj po prostu i postaraj się zmienić podejście i nie uważać się za eksperta w każdej dziedzinie, a przynajmniej sprawiać wrażenie, że za takiego się uważasz. I tyle.Janusz - Śro 22 Cze, 2011
mi napisał/a:
Martin - zaufaj, z zewnątrz to nie wygląda dobrze. Nie mam czasu szukać Twoich postów (choć nie jest to trudne
wklej ten post o piłce nożnej i młodych talentach, jak to martin grał w piłke EmerytRs2 - Śro 22 Cze, 2011 januszku apeluję do Ciebie
zachowaj odrobinę człowieczeństwa i nie jątrz
Janusz - Śro 22 Cze, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
januszku apeluję do Ciebie
zachowaj odrobinę człowieczeństwa i nie jątrz
nie wtrącaj się bo wyjatrze coś na twój temat EmerytRs2 - Śro 22 Cze, 2011 dajesz będzie smiesznie michool_vt - Śro 22 Cze, 2011 LEAVE MARTIN ALONE!!!!
Bonczek - Śro 22 Cze, 2011 Myślę, że porównywanie tych rowerów do Kona np. Stinky/Stab czy Spec Bighit to raczej pomyłeczka jeździłem na takim a-gangu i na karpielu i o ile a-gang imo nie nadaje się do niczego to karpiel raczej do ładowania dropów qbica - Śro 22 Cze, 2011 ciekawe ile razy te azłom był juz spawany przy główce ziober - Śro 22 Cze, 2011 Kony mają podobne opinie na szczęscie tfu tfu mi nic na razie się nie dzieje 106 - Śro 22 Cze, 2011
mi napisał/a:
mogę sobie pozwolić na mały apel? Więc tak:
Drogi Martinie!
Mimo całej sympatii jaką Cię darzę, apeluję do Ciebie: zachowaj odrobinę pokory! Czy w każdym temacie musisz być ekspertem? Czy nie zauważasz faktu, że próbujesz wchłonąć kolejny temat tylko dlatego, że kupiłeś sobie ostatnio przyzwoity budżetowy rower i przejechałeś na nim kilkaset kilometrów? Z całym szacunkiem - nie czyni Cię to ekspertem w tej dziedzinie. Więcej - są na tym forum osoby dysponujące znacznie większym doświadczeniem, może pozwól i im dojść do głosu miast zwyczajowo pisać posty przepełnione wszechwiedzą.
Pozdrawiam
P.S. No i apeluję - zachowajmy odrobinę przyzwoitości i zwykłego człowieczeństwa!
mi nie wiem czy wiesz ale pisząc takie gowna stajesz sie czescia czyjejs gry politycznej za co za 20 lat bezdiesz sie bardzo wstydzicjozekrj - Śro 22 Cze, 2011 ogólnie śmierdziel to taka freeraidówka w porównaniu do intense m1 albo scotta h.o.o.dh
zresztą wszystko się zmienia moja zjazdówka jest z 98r i teraz mogla by robić najwyżej jako allmountain ale mam do tej ramy jakiś sentyment mimo tego ze pomalowana jest pędzlem a z przodu jet coś co przypomina widelecVlodarsky - Śro 22 Cze, 2011 martin, żeby nie było, że jestem gołosłowny
w jeansach, z laptopem na plecach moja droga do domu - nie cała bo 3,5 km przed moją ulicą ktoś do mnie zadzwonił i pomiar mi się wyzerował...