W Twoim golfie, nawet przy wylaczonym esp, jesli choc ciut dotkniesz hamulca, elektronika ingeruje... Sprawdzilem u ziomka w gti.
ale chodzi Ci o odcięcie gazu po wciśnięciu hamulca? to to wiem
jeśli chodzi o abs to też oczywiście jest cały czas włączony
za to na wyłączonym esp jak zaciągniesz rekaw to leci bokiem i przy samym operowaniu gazem można pojechać, ale tak jak piszesz, dotknięcie hamulca i wracamy na prostązefir - Nie 20 Gru, 2009 tak bezpieczniki mozna wyjac, ale dosyc czesto robi sie jakis serwisowy komunikat,
na szczescie u mnie w hondzie moge zrobic ESP off i eletronika oprocz abs, nie wcina sie Loko - Nie 20 Gru, 2009
Janusz napisał/a:
upalałem wczoraj na ciepłowniczej.... dla mnie lipa, nie siada mi ta ulica, bo nie ma ani jednego zakrętu w który można wejść na lewej..... bo nie widać nic czy jedzie coś z naprzeciwka
Hehe, ja tam nie mam tego problemu i wszystkie 8 zakrętów ładuje bokiem, tylko trzeba patrzeć mocno przez zakręt daleko przed siebie ade - Nie 20 Gru, 2009 upalalem dzis troche rwd, konkretniej mowiac sierre, nie widze opcji zeby bym byl w stanie tak szybko pojechac fwd jak sciera;]
jutro przyjda nowe opony do astry to jeszcze ewentualnie zrobie korekte mojego zdania:DMarek23 - Nie 20 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
ale chodzi Ci o odcięcie gazu po wciśnięciu hamulca? to to wiem
To sowja droga, Lecac bokiem czy sunac przodem, samoego hamulca dotykasz i tez ciau. Generalnie schamowanie sie bokiem do zakretu raczej niemozliwe. Dlatego wlasnie mi nie siada gti, bo poza tym jest bardzo fajny.kamil - Nie 20 Gru, 2009 tylko jak często lata się bokami w normalnej jeździe bizon - Nie 20 Gru, 2009
Cytat:
tylko jak często lata się bokami w normalnej jeździe
tak czesto jak sie da Marek23 - Nie 20 Gru, 2009
kamil_wrc napisał/a:
tylko jak często lata się bokami w normalnej jeździe
czesto, jak nie, to kupujesz passata albo saaba.
Co nie znaczy,ze uwazam,ze gti jest zly. Uniwersalny, na suchym calkiem fajnie sie jezdzi. I rozwojowa motorownia.kamil - Nie 20 Gru, 2009 Ja tam się nie znam, ale podobno tak M - Nie 20 Gru, 2009 ja tam jak latam bmw po bialym to mysle o 106Anonymous - Pon 21 Gru, 2009 Ja chętnie ponapier.dalałbym na hardkorze , na jakimś lotnisku czy coś Bart - Pon 21 Gru, 2009 ech, marzenia...
Barejka - Pon 21 Gru, 2009 p106rallye, a ja wiem gdzie tak mozna byc moze w tym roku zalapie sie na takie napierdalanie na pelnej pizdzie w sniegu po lotnisku Anonymous - Pon 21 Gru, 2009 To Ty będziesz robić to, o czym ja marze,zazdroszcze .Jaco - Pon 21 Gru, 2009
ade napisał/a:
upalalem dzis troche rwd, konkretniej mowiac sierre, nie widze opcji zeby bym byl w stanie tak szybko pojechac fwd jak sciera;]
co prawda tej zimy jechałem tylko na prawym w rwd ale odczucie takie miałem, że jest dużo wolniejszy niż fwd...