To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

PiTT - Nie 20 Gru, 2009

Marek23 napisał/a:
Cytat:
jestem hardkorem, upalam tylko z włączonym ESP ;D

W Twoim golfie, nawet przy wylaczonym esp, jesli choc ciut dotkniesz hamulca, elektronika ingeruje... Sprawdzilem u ziomka w gti.

ale chodzi Ci o odcięcie gazu po wciśnięciu hamulca? to to wiem :/
jeśli chodzi o abs to też oczywiście jest cały czas włączony
za to na wyłączonym esp jak zaciągniesz rekaw to leci bokiem i przy samym operowaniu gazem można pojechać, ale tak jak piszesz, dotknięcie hamulca i wracamy na prostą

zefir - Nie 20 Gru, 2009

tak bezpieczniki mozna wyjac, ale dosyc czesto robi sie jakis serwisowy komunikat,
na szczescie u mnie w hondzie moge zrobic ESP off i eletronika oprocz abs, nie wcina sie :D

Loko - Nie 20 Gru, 2009

Janusz napisał/a:
upalałem wczoraj na ciepłowniczej.... dla mnie lipa, nie siada mi ta ulica, bo nie ma ani jednego zakrętu w który można wejść na lewej..... bo nie widać nic czy jedzie coś z naprzeciwka

Hehe, ja tam nie mam tego problemu i wszystkie 8 zakrętów ładuje bokiem, tylko trzeba patrzeć mocno przez zakręt daleko przed siebie ;)

ade - Nie 20 Gru, 2009

upalalem dzis troche rwd, konkretniej mowiac sierre, nie widze opcji zeby bym byl w stanie tak szybko pojechac fwd jak sciera;]

jutro przyjda nowe opony do astry to jeszcze ewentualnie zrobie korekte mojego zdania:D

Marek23 - Nie 20 Gru, 2009

PiTT napisał/a:
ale chodzi Ci o odcięcie gazu po wciśnięciu hamulca? to to wiem

To sowja droga, Lecac bokiem czy sunac przodem, samoego hamulca dotykasz i tez ciau. Generalnie schamowanie sie bokiem do zakretu raczej niemozliwe. Dlatego wlasnie mi nie siada gti, bo poza tym jest bardzo fajny.

kamil - Nie 20 Gru, 2009

tylko jak często lata się bokami w normalnej jeździe :)
bizon - Nie 20 Gru, 2009

Cytat:
tylko jak często lata się bokami w normalnej jeździe :)

tak czesto jak sie da ;D

Marek23 - Nie 20 Gru, 2009

kamil_wrc napisał/a:
tylko jak często lata się bokami w normalnej jeździe

czesto, jak nie, to kupujesz passata albo saaba.

Co nie znaczy,ze uwazam,ze gti jest zly. Uniwersalny, na suchym calkiem fajnie sie jezdzi. I rozwojowa motorownia.

kamil - Nie 20 Gru, 2009

;) Ja tam się nie znam, ale podobno tak :)
M - Nie 20 Gru, 2009

ja tam jak latam bmw po bialym to mysle o 106
Anonymous - Pon 21 Gru, 2009

Ja chętnie ponapier.dalałbym na hardkorze , na jakimś lotnisku czy coś ;D
Bart - Pon 21 Gru, 2009

ech, marzenia...

xD

Barejka - Pon 21 Gru, 2009

p106rallye, a ja wiem gdzie tak mozna :] byc moze w tym roku zalapie sie na takie napierdalanie na pelnej pizdzie w sniegu po lotnisku :rotfl:
Anonymous - Pon 21 Gru, 2009

To Ty będziesz robić to, o czym ja marze,zazdroszcze .
Jaco - Pon 21 Gru, 2009

ade napisał/a:
upalalem dzis troche rwd, konkretniej mowiac sierre, nie widze opcji zeby bym byl w stanie tak szybko pojechac fwd jak sciera;]

co prawda tej zimy jechałem tylko na prawym w rwd ale odczucie takie miałem, że jest dużo wolniejszy niż fwd...