wiele sie nie zmieniło w porównaniu z 15Jakarti - Czw 10 Wrz, 2015 ehhh.. cos w modelu gry inaczej / lepiej / gorzej?anjas - Czw 10 Wrz, 2015 Na razie za wcześnie, żeby wyrokować. W demo gra się fajnie. Wydaje mi się, że łatwiej walnąć bramę, albo miałem takiego farta. Poczekam na pełną wersję i sprawdzę. Teraz trochę gorzej z czasem, więc pewnie nie rzucę się na gierkę od razu.Jakarti - Czw 10 Wrz, 2015 spokojnie, i tak jej nie pobierzesz przez pierwsze dni bo serwery pewnie beda zajebane
ja chyba kupie konsolke i calosc w listopadzie - urodzinowo zefir - Czw 10 Wrz, 2015 ja dzis zamowilem preordera deluxe, demo dla mnie na super plus, dawno nie gralem w Fife i wszystko mi sie podobuje, wiec kupuje bez obawień
, jeszcze przydałoby sie drugiego pada kupic Jakarti - Czw 10 Wrz, 2015 na ja mysle o takim combo zakupie
bo chcialbym konsole, dod. pad, kinecta, fife i to cos do pada co kiedys gadalismy
czy jak kupie sobie to w preorderze i pobiore w listopadzie to mnie nie oszukajo? anjas - Czw 10 Wrz, 2015 Kup PS4 bo inaczej nie będę mógł Ci nakopać
jak masz dzisiaj czas to od 18 jest turniej u jednego z wydawcow na wilanowskiej
nie jestem przekonany zeby jechac ale moze Twoja obecnosc mnie skusi anjas - Czw 10 Wrz, 2015 chłopie, gdybym ja miał czas jeździć po turniejach to bym już żył z e-sportu jak król Michał - Czw 10 Wrz, 2015
MOTAR ... MOTAR .... MI LOW JU ....
https://www.youtube.com/watch?v=t-PjwA0WSPo
jajebie ...Jakarti - Czw 10 Wrz, 2015
anjas napisał/a:
chłopie, gdybym ja miał czas jeździć po turniejach to bym już żył z e-sportu jak król
rynsztoka zefir - Sob 12 Wrz, 2015 Endriuuu a mozna grac w demo Fify 16 po sieciuni?anjas - Sob 12 Wrz, 2015 chyba nie ale jak odpalę to sprawdzęJakarti - Pon 14 Wrz, 2015 doczytałem właśnie ze można pobrać demo i grac w FIFA 16 na X360 co dzisiaj niezwłocznie uczynię.
teraz pytanie..
jak zrobię preorder teraz to po zmianie konsoli wszystkie gry są dalej dostępne, nie? bo to tak jak ze Steamem, ze przypisane do konta jest a nie do urządzenia?Jakarti - Pon 14 Wrz, 2015 no kjurwa
preorder jest tylko na xone