To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

M - Śro 19 Wrz, 2012

Dzika wizja rzeczywistości mnie przeraża czasem...
Michał - Śro 19 Wrz, 2012

Cytat:
wieśniak z wulkanizacji

już raściak do ciebie jedzie

was79 - Śro 19 Wrz, 2012

:lol2:
michool_vt - Śro 19 Wrz, 2012

dzik napisał/a:
amajzing
:rotfl: ;D
Bonczek - Śro 19 Wrz, 2012

Weź sobie przycisnij jak będziesz jechał passatem nastepnym razem bo strasznie w Tobie hormony szaleją :lol2:
Anonymous - Śro 19 Wrz, 2012

Ty no ale wypowiedź dobra. Nie wiem czemu się czepiacie Towarzyszu Race-CRX-in-progress :]

Prawie podchodzi pod felieton tylko nie wiem jak GTRa który wcale nie ma jakiejś zajebistej pozycji na rynku (każdy dla kogo liczy sie lans woli kupic cos z niemieckim znaczkiem bo wiecej ludzi skojarzy ze to sportowa fura) można porównać do iPhone'a którego wygląd znają hejterzy i większość ludzi których jebie co telefon ma w środku chciałaby go miec bardziej niż inne, tylko najczęściej jest za drogi :)
dzik - Śro 19 Wrz, 2012

nigga, please

hejterzy gt-ra w większości to osoby które teoretyzują bo ich nie stać to fakt

ajfona może kupić dzieiciak który dorabia po szkole w tesco na kasie, weźmie 30x0% i go spłaci, bardziej kosztowne jest mieć kalibre do lansu

więc teoria że jest zajebisty, hejterzy o tym wiedzą ale ich nie stać jest totalnym pudłem

dzik napisał/a:
ajfona może kupić dzieiciak który dorabia po szkole w tesco na kasie, weźmie 30x0% i go spłaci

Czy Ty wierzysz w to co piszesz? :)

dzik - Śro 19 Wrz, 2012

http://www.euro.com.pl/te...gb-czarny.bhtml

A jakie to wyzwanie dla chcącego? Oczywiście jak nie przepierd.ala całej kasy na automatach albo na wódkę.

Ja w I klasie szkoły średniej zapierdalałem z kosiarką w weekendy, kroiłem dziadków na działkach 20PLN za skoszony trawnik i udało się kupić wymarzoną drukarkę za 1500PLN.

W 1995 to było więcej niż 2500 teraz.

Biedaki które chcą zapierd. na sgsIII nie oszczędzą

http://www.euro.com.pl/te...niebieski.bhtml

no name - Śro 19 Wrz, 2012

dzik napisał/a:
szybko leciłem z kosiarką w weekendy

Jak zarobiłeś na kosiarkę ?

M - Śro 19 Wrz, 2012

To jest manipulacja - towar niby jest drogi więc mało dostępny i przez to podwójnie wartościowy bo niby ta cena musi odzwierciedlać jego ogromną wartość - podczas gdy to zwykly telefon. Jakby kosztował połowę tego albo 1/3 to nie byłby tak popularny.

A z samochodami jest inaczej? :)
dzik - Śro 19 Wrz, 2012

no name napisał/a:
dzik napisał/a:
szybko leciłem z kosiarką w weekendy

Jak zarobiłeś na kosiarkę ?

Kosiarkę miał (i ma nadal) mój dziadek, warunkiem wypożyczenia było koszenie własnej działki, ale bez lipy, tylko równo i dokładnie :]

W sumie dobra kosa, spalinowa stiga żyłkowa, przeżyła kilka sezonów zarobkowych a do dzisiaj działa.

Michał - Śro 19 Wrz, 2012

Zauważyłem jedną prawidłowość .
Ludzie którzy bardziej niż inni ogarniają, nazwe to , technologie biorą andki. Inni, którzy raczej nie chcą sie wgryzać w ustawienia , opcje itd itp bioro produkty apla