Bonczek - Wto 07 Sty, 2014 No niestety - ale ¶wiadczy to o tym który zapewnił ze sie odezwie. Na szczę¶cie mi sie układa chociaż nadal mnie korci na zmianę branży zefir - Wto 07 Sty, 2014 kurwix pierwszy dzień w korpo, ale burdel
masy lemingów id±cych do pracy , na lanczu i 16:30 bohaterski grupowy spierdol na z góry ustalone pozycje
achaaaa .....
dowiedziałem się dzi¶ od lekarza medycy pracy że jestem zdrowy PSYCHICZNIE i mam na to kwity co za poyebane badaniaKamill - Wto 07 Sty, 2014 Hmm ja takich nie dostalem tylko mam wzrok bez wad.Chloru - Wto 07 Sty, 2014 zefir, nie ma zdrowych psychicznie, s± tylko niedokładnie przebadani. zefir - Wto 07 Sty, 2014 no w moim przypadku jak to było w piosence " ... ¶wiat się pomylył.."
ale miałem dzi¶ straszn± pompe na badaniach, bo już nie wiedziałem czy jutro rano mam i¶ć do swojego biurka czy jednak pilotować F16
plusik jest taki, że pracuje chyba z jednym z fajniejszych budynków w Łodzi
noo i migawa wjechała za 80 zł za mc, kolejna kupuje za 64zł za mc już , bo obecnie autem bym jechał dłużej niż komunikacj±.Bonczek - Wto 07 Sty, 2014 Migawa to bilet? zefir - Wto 07 Sty, 2014 YepJakarti - ¦ro 08 Sty, 2014 Bonku, przekazalem i juz wiecej nie dam rady
Migawa - lol
ale czasem warto jezdzic komunikacja boo po prostu jest szybciej, tak jak pisze zefirkamil - ¦ro 08 Sty, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=TQ8MBxbEG0s#t=24 może kto¶ będzie zainteresowany ? Znajomy z Wilanowa szuka pracy Końcówka zabija wszystko !Michał - ¦ro 08 Sty, 2014 KO¬MIN - SIĘ WIE !! Anonymous - ¦ro 08 Sty, 2014 dobre kurwa !!!
Chyba tez se nakręce takiego filmika M - ¦ro 08 Sty, 2014
Co to k..wa jest?Walle - ¦ro 08 Sty, 2014 zapewne donosił już w podstawówceKamill - ¦ro 08 Sty, 2014 pP - ¦ro 08 Sty, 2014 najpierw to niech sobie dĽwięk z filmem zgra