Stad tez uwazam ze warto pomyslec o zapitalaniu w klasie.
Nie miałem wpływu na wybór klasy. Rasta może konkurować ja już nie, zwłaszcza jak jeszcze pojawiają się Lotusy.Stf - Pon 30 Lip, 2012 Mi chodzilo o to ze turbo fwd bedzie coraz trudniej wlasnie poprzez konkurencje rwd. O Lotusach nie wspomne bo to masowo inna liga.trojanst - Pon 30 Lip, 2012
Stf napisał/a:
O Lotusach nie wspomne bo to masowo inna liga.
No i o to mi również właśnie chodzi.Anonymous - Pon 30 Lip, 2012
trojanst napisał/a:
Stf napisał/a:
O Lotusach nie wspomne bo to masowo inna liga.
No i o to mi również właśnie chodzi.
niestety zawsze znajdzie się "większy kozak"
gorzej, że już w obrębie jednej klasy czasy i osiągi przestały być jakkolwiek porównywalne.Stf - Pon 30 Lip, 2012
AleX_R53 napisał/a:
gorzej, że już w obrębie jednej klasy czasy i osiągi przestały być jakkolwiek porównywalne.
no w klasach d5 i poniżej z tym się nie zgodzę. tutaj jest całkiem porównywalnie moim zdaniem i jest się z kim lać na razie...
Jednak w sumie jeśli mam być szczery to trochę zaskakująca wysoka pozycja/wynik Yogiego. Coś pozmieniał od przedostatniej imprezy ? Pamiętam że nie odjeżdżał jakoś nadzwyczajnie a Furious go wtedy chyba z 4sek zlał np.trojanst - Pon 30 Lip, 2012
Stf napisał/a:
Jednak w sumie jeśli mam być szczery to trochę zaskakująca wysoka pozycja/wynik Yogiego.
Może pojechał lepiej Dodam tylko, że nie zauważyłem taryf u Yogiego i Bejcy choć pachołki fruwały aż miło. Żona robiła fotki na jakimś winklu i jakoś sędziowie nie reagowali Stf - Pon 30 Lip, 2012 no to niefajnie szkoda.Anonymous - Pon 30 Lip, 2012 ,pum - Pon 30 Lip, 2012 Trojan:
Ciacho:
Ja sesja 1:
Ja sesja 3:
i RR:
rasta - Pon 30 Lip, 2012 RR kozak, widać jak w winklu niszczyłeś sporo mocniejszego Nissana oraz białą Integrę szkoda tylko, że ja tak krótko byłem za tobą, po wyjściu na prostą to wygląda tak jakbym odpalił dopalacze pum - Pon 30 Lip, 2012 jakbyś autobus wyprzedzał. dlatego też jak dojechaliśmy stwierdziłem "ale mors zapierd..."alphaOne - Nie 05 Sie, 2012 26.08 kolejna rundarasta - Nie 05 Sie, 2012 Wiemy wiemy Stf - Sob 25 Sie, 2012 leci ktoś jutro ?buni - Sob 25 Sie, 2012 Mozemy sie przEleciec:) jakas zbiorka ?