Anonymous - Czw 05 Maj, 2011 http://new.meteo.pl/ -> jedyna słuszna i zgadza się co do 7 minut
do zobaEmerytRs2 - Czw 05 Maj, 2011 +1 sprawdzalność 95% tez korzystam M - Czw 05 Maj, 2011 Czyli troszkę przypiździ Dobrze że nie będzie padaćMichał - Czw 05 Maj, 2011 tak sie zastanawiam czy jest sens brać aparat i coś pokręcić
w chuj zimno M - Czw 05 Maj, 2011 Ja tam biore, zimno nie zimno potem będzie żal że nie wziąłem Janusz - Czw 05 Maj, 2011
Michał napisał/a:
Ja tam biore, zimno nie zimno potem będzie żal że nie wziąłem
dokładnie co to za upalanie, jak potem nawet fotka polansić.
Michał bierz aparat, na 2012 się prawie film zrenderuje Michał - Czw 05 Maj, 2011 2012 ?
Panie ... wtedy to ja kończyć będę czołówkęroj - Czw 05 Maj, 2011
roj napisał/a:
póki co prognoza pogody na 8mego - jaja klekoczą
M napisał/a:
Czyli troszkę przypiździ
Michał - Czw 05 Maj, 2011 roj -
czy są organizowane jakieś gry i zabawy dla oglądających ?M - Czw 05 Maj, 2011 Tak - np zabawa "sprawdzaj czy kiełbasy się nie przypalają"
Wiem wiem, nie jestem śmiesznyMichał - Czw 05 Maj, 2011 w sumie spoko wiesz ze koło obojętnie jakiego żarcia zawsze moge stać
poza tym, będzie tam najcieplej
M - Czw 05 Maj, 2011 A tak poważnie to na ostatnim ułężu chyba tylko z godzinkę pojeżdziłem, tak to oglądara, pogaduchy etc, towarzystwo i takie tam.EmerytRs2 - Czw 05 Maj, 2011 roj
My sie chyba nie znamy??
czytaj shit jest okazja, Muzykant też bedzie
trzeba teraz monitorować pogodę, chociaż w sumie mogłoby popadać Janusz - Czw 05 Maj, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
chociaż w sumie mogłoby popadać
+1 tylko trza by zaznaczyć gdzie są te poniemieckie bunkry w których chowali sie uciekinierzy z Frampola, co by tam koła nie zostawić w czasie wylotu roj - Czw 05 Maj, 2011 EmerytRs2, no nie jeszcze, poznałem Maćka (Muzykant) a skoro będzie to nawet zaraz przedzwonię do niego
a on tu jest pod innym nikiem na tym forum?