Ogłoszenia komercyjne - Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka
Bonczek - Wto 07 Lut, 2012 Nie ma krzywych opon, nie kłam!rasta - Wto 07 Lut, 2012 Ale są krzywe Oz'ety kamil - Śro 08 Lut, 2012 Jak Micheliny N20, które kupiłem mają na bokach delikane pęknięcia wzdłużne (takie pajęczynki) , a sporo mięsa na górze to jest oki ?michool_vt - Śro 08 Lut, 2012
kamil napisał/a:
Jak Micheliny N20, które kupiłem mają na bokach delikane pęknięcia wzdłużne (takie pajęczynki) , a sporo mięsa na górze to jest oki ?
do 30km/h sa git! GeKo - Śro 08 Lut, 2012
kamil napisał/a:
Jak Micheliny N20, które kupiłem mają na bokach delikane pęknięcia wzdłużne (takie pajęczynki) , a sporo mięsa na górze to jest oki ?
Baran na spękanych wyjeździł tytuł w 1999r. Do torowej bujaki nadadzą się.
Taka ciekawostka większość pirellek nawet bardzo świeżych ma tendencję właśnie do pękania.michool_vt - Śro 08 Lut, 2012 bój sie boga!michool_vt - Śro 08 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
większość pirellek nawet bardzo świeżych ma tendencję właśnie do pękania.
widze podobienstwo do markguma
ps. tylko dębica!Kamill - Śro 08 Lut, 2012
kamil napisał/a:
Tak, bo na odwrót było by bez sensu.kamil - Śro 08 Lut, 2012 koleś też tak mówił, ze nawet po jednym OESie Michelinki pękają na bokach.no name - Śro 08 Lut, 2012
kamil napisał/a:
Michelinki pękają na bokach.
Ze śmiechu chyba kamil - Śro 08 Lut, 2012 tak, tak właśnie ze śmiechu.
No dobra mam się stresować czy raczej się nie przejmować ?Janusz - Śro 08 Lut, 2012 olej to.. Geko Ci przecież wszystko napisał...
ja tez masakrowałem tak pękniętego slicka na ułezu i jakoś nic się nie stało....
poza tym ze druty wyszły
W ogóle to sobie Kamil razem z Pitem takie kółko rozkmin załóżcie....
bo tyle sie u panikujecie z wszystkim ze szok.... kamil - Śro 08 Lut, 2012 Janusz dzięki za otuchę Janusz - Śro 08 Lut, 2012 no ale Kamil kurcze, Geko Ci napisał z eoni na tym przelatali sezon w RPP i było dobrze, a Ty dalej drążysz...kamil - Śro 08 Lut, 2012 już , już , ciiii