kamil - Pon 22 Lip, 2013 Szok ! Tato Kupę ! Vłodi znowu ogarnał mi furę ! Ponownie zajebiaszcza robota.
Tym razem Heble tył wymienione, Poprawiona belka, naprawione biegi - tępo chodziły oraz wyjebana klima.
aaaa no i piękne naklejeczki na boku dziffki
Znowu kocham jazdę tym samochodem Kenet - Pon 29 Lip, 2013 Do tej pory jeździłem na Valvoline 10w60 - półsyntetyk. Co z oferty Millersa mógłbym zalać, żeby było przynajmniej tak dobrze jak na Valvo? Kamill - Pon 29 Lip, 2013 Ten valvo jest do dupy.Przem_106 - Pon 29 Lip, 2013 Przyłączam się do rekomendacji Vłodka. Dzięki za wszelkie wskazowki i podpowiedzi mechaniczne przez telefon. Staram się nie zawracac dupy, a jesli tak nawet się zdarzy, Marek ma cierpliwosc i pomoze
Przypominam się rowniez w sprawie oleju do mojego Dyszla 2,2 CTDI. bez filtra cząstek oryginalnie jezdzącego na 0W-30 lub 5W- 30.Kenet - Pon 29 Lip, 2013
Kamill napisał/a:
Ten valvo jest do dupy.
Od 3 lat katowałem na nim Astrę czy to w zimie czy w upały i nie było problemu. Ale teraz nie mam już zniżek w IC, a tam gdzie mam mają chyba wszystko prócz Valvo i Motula.Kamill - Pon 29 Lip, 2013
Kenet napisał/a:
Kamill napisał/a:
Ten valvo jest do dupy.
Od 3 lat katowałem na nim Astrę czy to w zimie czy w upały i nie było problemu. Ale teraz nie mam już zniżek w IC, a tam gdzie mam mają chyba wszystko prócz Valvo i Motula.
Czyli nie masz porównania Kenet - Pon 29 Lip, 2013 Jeździłem wcześniej na Mobil 1, później na Castrolu Magnatec, który zlałem po 200 km i następnie wlałem Valvo i tak zostało. Nie ważne, teraz mam wlany Elf 10w40, ale to tylko tak na chwilę żeby zobaczyć czy wszystko ok z silnikiem i następnie chciałbym przejść na docelowy olej dedykowany do motorsportu chociaż w jakimś stopniu.Vlodarsky - Pon 29 Lip, 2013 Keneczini !
Syntetyk 10w60
http://racing-oils.pl/product.php?id_product=20
Niestety oleje do samochodów osobowych co jakiś czas stają się co raz bardziej ekologiczne i niedługo już tylko w motorsporcie i serii classic będzie można nabyć coś co nie posiada norm niskopopiołowych...roj - Pon 29 Lip, 2013 o ile w clio tak naprawdę nie widziałem żadnej różnicy po zmianie na millersa (a już dwa silniki w moim clio przeszły tę zmianę ) to w e30 silnik po zmianie zaczął chodzić jak po generalnym remoncie Mick - Pon 29 Lip, 2013 Dzięki Vłodziu po raz kolejny za olej do samochodu, obecnie wszystkie samochody zalane mam Millersem włącznie ze skrzynią Vlodarsky - Wto 26 Lis, 2013 Dawno nic się nie działo. Od dzisiaj oferuję bezwodne płyny chłodnicze Evans Coolants.
Wystarczy na ten jeden link produktu wejść i wszystko jest opisane. Droga sprawa, ale na mnie zrobiło to wrażenie dlatego dodałem do oferty.
http://racing-oils.pl/product.php?id_product=129
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jwYGe9oEM_E[/youtube]kamil - Wto 26 Lis, 2013 widziałem w Fanach 4 kółek. Na pewno zamówię do obu samochodów.Jakarti - Wto 26 Lis, 2013 a ja nie ale chcialbym olejum przed nowym rokiem machnąć. co ja tam potrzebuje? kamil - Wto 26 Lis, 2013 to źle robisz, że nie chcesz..Jakubie