To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [Książka] Co byście polecili na długie zimowe wieczory?

Walle - Pią 27 Wrz, 2013

jo nesbo - świetnie się czyta, pochałaniam podczas podróży linią 162 Targówek - Wilanów
anjas - Wto 29 Paź, 2013

zacząłem czytać

dobrze wchodzi. Akcja dzieje się pod koniec lat 50tych w Warszawie. Fajne klimaty, po kilkudziesięciu pierwszych stronach polecam :)

Książka wydana we wrześniu 2013, ale wcześniej autor napisał "Morderstwo w Alei Róż", też trzeba będzie przeczytać.

A w kolejce czeka nowy Don Brown - Inferno. Ciekawy jestem co tym razem wymyślił :)

Anonymous - Wto 29 Paź, 2013

Kolejny retro kryminał ?
A co nowego mógł wymyslić Brown??Pewnie nadal najwieksze zło w histori ludzkości czyli chrześcijaństwo i kościól katolicki...

anjas - Wto 29 Paź, 2013

Pewnie tak, ale poprzednie książki Browna dobrze sie czytało, choć wiadomo, ze to bzdury
Vlodarsky - Śro 30 Paź, 2013

Walle, dobre kocopoły :-)
Cartoon - Śro 30 Paź, 2013

rabarbar napisał/a:
Kolejny retro kryminał ?
A co nowego mógł wymyslić Brown??Pewnie nadal najwieksze zło w histori ludzkości czyli chrześcijaństwo i kościól katolicki...

Tym razem Dante i problem przeludnienia ;)

Anonymous - Wto 18 Mar, 2014

Masa o kobietach polskiej mafii
Dziś zakupiłem myślę że jutro może pojutrze zdam relacje :)

siema - Czw 20 Mar, 2014

Ależ ta książka to musi być gnój:
http://wiadomosci.wp.pl/g...ii,galeria.html

Zapytaj Czesiu sąsiadki co sądzi o 'mężczyznach' polskiej mafii, a później oddaj tę książkę do księgarni, bo wstyd nabijać kiesę takiemu prymitywowi.

Cartoon - Czw 20 Mar, 2014

Ja ostatnio sięgnąłem po klasykę - aktualnie na tapecie jest Ojciec Chrzestny :)
anjas - Czw 20 Mar, 2014

Cartoon napisał/a:
ktualnie na tapecie jest Ojciec Chrzestny

to też o Masie?

qbus - Czw 20 Mar, 2014

Najpierw masa potem rzeźba!!
Anonymous - Czw 20 Mar, 2014

siema napisał/a:
Zapytaj Czesiu sąsiadki co sądzi o 'mężczyznach' polskiej mafii, a później oddaj tę książkę do księgarni, bo wstyd nabijać kiesę takiemu prymitywowi.

Nie znam takiej sąsiadki , więc nie będę się nikogo pytał . Dla mnie to wydawnictwo było ciekawe i książkę przeczytałem praktycznie jednym tchem

Niemy - Czw 20 Mar, 2014

Czesio napisał/a:
Dla mnie to wydawnictwo było ciekawe

"Prószyński Media", co w nim takiego ciekawego?

Anonymous - Czw 20 Mar, 2014

wydawnictwo w rozumieniu książka , mimo że nie jest to oficjalnie uznany synonim , tak samo nie wszyscy mówią pyry na ziemniaki
M - Czw 20 Mar, 2014

Pomyliło Ci się z "publikacją" Czesławie