Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Anonymous - Śro 11 Lut, 2009 Marcel szybko działa z R5 ja sie biorę za corsę Greg - Śro 11 Lut, 2009
Janusz napisał/a:
stosunek.. ale w którym sensie?? w sensie koleracji, czy kopulacji??
Chyba KOLACJI.
Koleracja - nie znam. Fajne?
Korelacja - trudne słowo.
PSS: obadacie czy moje nowe bling zaciski przypasują bez szpachli i drutu? Kamilbike - Śro 11 Lut, 2009 Chlopaki ogarniajcie ta spawarke, bo bym podjechal do was na pospawanie baku paliwa CHRZANEK - Śro 11 Lut, 2009 Marcel spawa wyłącznie pełne baki paliwa Kamilbike - Śro 11 Lut, 2009 A za taki myk to mu jeszcze napiwek dam Tylko wyprowadze samochod z garazu stane gdzies dalej i niech spawa k-mart - Śro 11 Lut, 2009 O ile pamietam, przednich amorow nie bylo, moze warto wymienic.Anonymous - Śro 11 Lut, 2009
k-mart napisał/a:
O ile pamietam, przednich amorow nie bylo, moze warto wymienic.
chodz po Pimpa Anonymous - Czw 12 Lut, 2009 czegoś tu brakuje M - Czw 12 Lut, 2009 brakuje megapikseli? Anonymous - Czw 12 Lut, 2009
eM napisał/a:
brakuje megapikseli?
poproś swoją stara zeby umyła ci okna w łindołsie M - Czw 12 Lut, 2009
Marcel 08 napisał/a:
eM napisał/a:
brakuje megapikseli?
poproś swoją stara zeby umyła ci okna w łindołsie
muhahhahahha
Marcel nie wiem czy zignorowałeś to wczesniej ale napisałem Ci ze mam aparat nikona ktorego nie uzywam i ktorym mozesz robic foty warsztatowe o lepszym prestiżu.saxorulez - Czw 12 Lut, 2009 eM,
ale marcel sie uparł i nie bedzie robił lepszych - masz wyteżać wzrok!nox - Czw 12 Lut, 2009 one są tak artystycznie nie ostre oddaje artyzm warsztatu M - Czw 12 Lut, 2009
saxorulez napisał/a:
eM,
ale marcel sie uparł i nie bedzie robił lepszych - masz wyteżać wzrok!
POdczas ostatniego zdjecia sie zesrałęm od tego. WIec juz sie podkladam zeby tego uniknąć.Anonymous - Czw 12 Lut, 2009 aparat juz jest tylko zapominam wziac akumulatorki do niego