Raczej od 60 letniego dziadka hothatcha ciezko wyjac
moze i ciezko, ale wczoraj widzialem na autostradzie babcie- na oko 70lat ktora jechala VTS'em faza pierwsza ok 100km/h prawym pasem
takiego VTS'a to mozna kupic, ale trzeba go pozniej odmulic Dariano - Śro 19 Lip, 2006 Ta akurat. Babcie ktora widziales jechała furą wnuczka daje sobie reke uciac :553:Loko - Śro 19 Lip, 2006 Trzeba było ją gonić i powiedzieć ze jak juz nei będzie mogła jezdzić, to przejmujesz jej fureJakarti - Śro 19 Lip, 2006 nigdy nie dawaj sobie reki uciac. nie jeden juz bez reki chodzi.. Michał - Czw 20 Lip, 2006
Peter - Czw 20 Lip, 2006 ladnie wyglada ta ciemna pokrywa
PS ta rozporka OMP to niezly lansDariano - Czw 20 Lip, 2006 Michał własnie podsunołes mi pomysł musze zaprowadzic nieskazitelny błysk w komorze silnika. Na nastepnym spocie bede sie lansowal kurwa przy moim sprzecie z otwarta maska D a co !! Anonymous - Czw 20 Lip, 2006 zapodaj jeszce ogłoszonko, 35.000 km przebiegu i na allegro potem . Nie cierpię czyściusieńkich szpitalnie silników, to jest zawsze podejrzane, albo własciciel nie tego, albo auto nie tego tamtego Peter - Czw 20 Lip, 2006 a ja lubie czyste silniki Anonymous - Czw 20 Lip, 2006 a ja lubie czyste panienki Loko - Czw 20 Lip, 2006 Ja też lubie czyściutko pod maską, wkońcu to silnik jest najważniejszą częścią naszych autek, więc on tez musi się jakoś prezentować. Inna sprawa ze to jest bardzo pracochłonne doprowadzić silnik do błysku, ja nie mam tyle cierpliwości.
[ Dodano: Czw 20 Lip, 2006 ]
Ale Michał czy tobie się coś nie pomotało tutaj mamy temat hot hatch ogłoszenia, a te fotki to się nadaja do najladneijszych fotek.
No chyba że oferujesz własnoreczne pucowanie pod maską za przystępną cena Anonymous - Czw 20 Lip, 2006 schludnie tak, sterylnie nie, ma być widać, że auto lata, a nie stoi na wystawie Loko - Czw 20 Lip, 2006 Koniec ot
Wracamy do tematu:
Pikne Clio Sport- nie drogo
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1362895Anonymous - Czw 20 Lip, 2006 dość bardzo niedrogo, musiało gdzies dostać buziakaLoko - Czw 20 Lip, 2006 A w rzeczy samej był bity, prawa storne miał przejechaną, ale który nie był bity