Jakarti - Pią 24 Lip, 2009 ahhahhahahaha
lubie swoje uszy nox - Pią 24 Lip, 2009 ta 4 od prawej w miniówce musi być teraz niezła Vlodarsky - Pią 24 Lip, 2009 A ja siedzę i myślę... co wy tak z tymi uszami
przecież z większymy uszami się lepiej słyszy Janusz - Pią 24 Lip, 2009
Cytat:
przecież z większymy uszami się lepiej słyszy
ale ma się mniejszy kont słyszenia Michał - Pią 24 Lip, 2009 vłodziu, karwa . Zawsze miałeś pociąg do dobrego BUTA Vlodarsky - Pią 24 Lip, 2009
Michał napisał/a:
vłodziu, karwa . Zawsze miałeś pociąg do dobrego BUTA
to są gumowe klapki gładkie bez udziwnień CHRZANEK - Pią 24 Lip, 2009 Vlodek: farbowałeś sie za młodu czy teraz ???Michał - Pią 24 Lip, 2009 ale widać ze kiedyś tatuś sprzedawał te citroeny
był dziengi , był lans, włodziu, morze, surfing, zagramanica ...
ja w tych czasach jedziłem ze starymi maluchem nad bałtykKonradMK - Pią 24 Lip, 2009 za sprzedane w komorowie kartofleMichał - Pią 24 Lip, 2009 ziom, ty nigdzie nie jedziłeś ...
jedynie twoja stara dostawała za darmo kolonie z zakładu pracy i cie wysyłała na nie Anonymous - Pią 24 Lip, 2009 Słodki ten marek był OSKAR - Pią 24 Lip, 2009 ale zaraz sesje strzele martin.h - Pią 24 Lip, 2009 OSKAR dawaj, pośmiejemy się Masz coś kompromitującego?OSKAR - Pią 24 Lip, 2009 Oto powrót wielkiej 3 drombo,dalej znanej jako weekend skład
"Pewne sobotnie popołudnie"
MARCEL: MAJK NO GDZIE TY JESTEŚ??ILE MOŻNA NA CIEBIE CZEKAĆ??
MAJK: CHWILEŃKA PANOWIE JUŻ PĘDZĘ DO WAS.POCZEKAJCIE JUŻ WŁĄCZAM POWER-MOC BY LPDZI!!
MARCEL: ZIOM TO REDUKCJA I JEDZIESZ!!
OSKAR: NIE ZA POMNIJ PO DRODZE PO FAJKI I CZIZBUKSY SKOCZYĆ
MAJK: SPOKOJNIE JUŻ PO REDUKCJI I WCHODZĘ NA OBROTY.FAJKI I COLA JESZCZE I DLA MNIE ŁYCHA
OSKAR: MAJKI MAM KILKA WIEŚCI KIEROWNIK MANAGER WYDZWANIA WSZYSTKICH W OKOLICY I NOWY SPRZĘT JUŻ SIEDZI,ALE POD PLATĄ BĘDZIE WIELKIE SHOW.
MARCEL: MAJKI GDZIEŚ SILNIK BRAŁ LEWE POWIETRZE I SIĘ V-TEK NIE ZAŁĄCZAŁ,ALE SPRAWDZONE I LATE,ALE NIE WIEM JAK OGARNIESZ TE 555Nm I 466KM.ALE DZIĘKI GLEBIE PO MISTRZOWSKU TO SKRĘCA WIEC USTAWKA U CIEBIE NA KWADRACIE I O 1 DO PLATY LECIMY martin.h - Pią 24 Lip, 2009 Nie ma zdjęć