roj - Śro 18 Maj, 2016 fura niby do upalania.. akropovic, pranie tapicerki, zawias, staby, poliuretany, felgi, wykresy z hamowni ale na trackday to szkoda opon Shymek - Śro 18 Maj, 2016 Niestety nie stać mnie jak was Warszawiaków na auto nowe za 100k zł+ bo jakby mnie było stać to kupiłbym za waszym przykładem nowe Syrony! kosmita - Śro 18 Maj, 2016
Shymek napisał/a:
jakby mnie było stać to kupionym za waszym przykładem nowe Syrony!
Można po polskiemu ?
Kto w Pederale wchodzi, sam sobie szkodzi Shymek - Śro 18 Maj, 2016 Dlatego kupiłem już komplet Yoko :-PTomcat - Pią 20 Maj, 2016
bob.dsk napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości jakie semi slicki kupić, to tutaj wyjaśniam
W ostatni weekend testowaliśmy jeszcze z Miko Marczykiem. Było porównanie VR2 z Avonem ZZR i Direzzą, no i nie zgadniecie na czym pojedzie najbliższy rajd...
Może bym przetestował na poznań. Tylko czy średnia czy twarda mieszanka? Ktoś podpowie ?
Odezwij się na początku czerwca. Będziemy mieć VR2 w rozmiarze 225/40 R18 (czyli takim jak wszystkie slicki do Evo ). To będzie miało największy sens na Poznań.Jakarti - Pią 20 Maj, 2016 powazniejsza sprawa
potrzebuje cos na lato do astry
zima to 165/70/13
wiec na lato można by poszaleć z jakims rozmiarem 175/70/13
nie widze sensu obnizania profilu ale nie wiem czy taki rozmiar nawet jest..zefir - Pią 20 Maj, 2016 165/70/13 zostaw ten rozmiar i niech Ci kubas cos ogarnie najprostszego Jakarti - Pią 20 Maj, 2016
zefir napisał/a:
165/70/13 zostaw ten rozmiar i niech Ci kubas cos ogarnie najprostszego
bez kitu nie czuje sie na takiej szerokosci pewnie
ale Twoja wersje tez biore pod uwagezefir - Pią 20 Maj, 2016 kurde to jest chyba rekomendowany rozmiar, ciezko zebys zawieszeniowo czuł się w tym aucie pewny po Clio RS
Z tego co widze sa w tym rozmiarze opony po 120/140
Nie pożałujesz.zefir - Pią 20 Maj, 2016 Jakarti - Pią 20 Maj, 2016 Tomcat,
biore Tomcat - Pią 20 Maj, 2016 To do kompletu jeszcze miękka mieszanka na chłodne dni i deszcz ?zefir - Pią 20 Maj, 2016 i kolce na zime Jakarti - Pią 20 Maj, 2016 ciekawe czy Kenet by sie smiał jakby wiedział, ze tak zartujecie z jego historii motorsportu