Uff, dobrze że testowane zefir - Pon 25 Sty, 2016 Testował i żyje, co wiecej wiedziec?Geno - Wto 02 Lut, 2016 W poprzednim aucie miałem RS-Ry i faktycznie, jak dobrze dogrzane to i z trakcją było przyjemnie. Podobało mi się w nich też to, że nie gubią trakcji od razu, dają kierowcy jako taki sygnał ostrzegawczy, że zbliżam się do ich konca. Tyle tylko że były mega, mega, mega głośne. Do A45 ich sobie nie wyobrażam bob.dsk - Śro 03 Lut, 2016
Geno napisał/a:
W poprzednim aucie miałem RS-Ry i faktycznie, jak dobrze dogrzane to i z trakcją było przyjemnie. Podobało mi się w nich też to, że nie gubią trakcji od razu, dają kierowcy jako taki sygnał ostrzegawczy, że zbliżam się do ich konca. Tyle tylko że były mega, mega, mega głośne. Do A45 ich sobie nie wyobrażam
Raczej idę w Yoko. Na tą chwilę merc idzie w odstawkę z modami bo robi się grubyyyyyy fur karoluPL - Śro 03 Lut, 2016 TYLKO SAXO!!!!!
nie żadne tam amg, turbo burbo kaco_d - Pią 25 Mar, 2016 Panowie polecicie opony do jazdy na codzień 225/40R18 będą latały w gti
myslałem nad:
- Vredestein Ultrac Satin / ultrac vorti / sessanta
- uniroyal rainsport 3
- inne?
patrzę na normy głośności, paliwowe, przyczepności na mokrymGaydek - Sob 26 Mar, 2016 Toyo R1R kubas - Sob 26 Mar, 2016
Gaydek napisał/a:
Toyo R1R
Tak!roj - Sob 26 Mar, 2016 Jak na miasto dla przyjemności to r1r, jeśli robisz dużo km, trasy w różną pogodę to już lepiej rainsport3 pewniebob.dsk - Wto 05 Kwi, 2016 Co brać za oponki do saxo na sezon wiosenny ? Asfalt, płyty lotniskowe itpKenet - Wto 05 Kwi, 2016 Kiedyś to tylko R1R, a teraz się tyle tych opon narobiło, że ja się już nie podejmuje doradztwa was79 - Wto 05 Kwi, 2016 A te od Mareczka?Gaydek - Wto 05 Kwi, 2016 R1R Janusz - Wto 05 Kwi, 2016 r1r na codzien do nakurwiatora jak najbardziej, na tor i suche rajdy nie polecam, mi sie potrafiła na rallysprincie przegrzać.
ale do mocnego cywila jeśli nie zależy Ci na długowiecznosci opony i nie walisz non stop po autostradach to jak najbardziej.
ja bym wypróbował teraz jeszcze extremy, bo na nich nie jeździłem