kamil - Pią 28 Lis, 2014 ale jak tak czytałem to podobna do frigo + lepsze hamowanie i mniejsze opory toczenia. Może się okazać, ze w cenie frigo będzie lepsza. Zobaczymy po sezonie.Kamill - Pią 28 Lis, 2014
kaziu1985pn napisał/a:
zdecydowanie ma kleic rozmiar będzie 195/50, szkoda ze nie ma 205/50 jak w pederalach
To odkup FZ-ta po IS cup. Widziałem że tanio je odsprzedawali. Przydało by się na ulice je dociąć, bo tam bieżnika wiele nie ma nawet jak są nowe.PiTT - Nie 30 Lis, 2014 jakby komus przyszlo do glowy zeby kupowac nokiany na lato to niech tego nie robi
kupowalem nowe z-line i tak glosnych opon nie mialem jeszcze, trakcyjnie sa przecietne, ale ich glosnosc dyskwalifikuje biorac pod uwage ze mowa o oponach do auta na codzien a nie wyczynowych
jednym slowem straszne gowno w porownaniu co conti czy nawet goodyearow
moje zimowe hankooki sa o niebo cichsze i bardziej komfortowerasta - Pon 01 Gru, 2014 Te Conti co od Ciebie kupiłem też są w huy głośne Kamill - Pon 01 Gru, 2014
rasta napisał/a:
Te Conti co od Ciebie kupiłem też są w huy głośne
To na pierwszy montaż szły?
Jak tak to pewnie dlatego.PiTT - Pon 01 Gru, 2014
rasta napisał/a:
Te Conti co od Ciebie kupiłem też są w huy głośne
a to conti 5 byly chyba?
ja jezdzilem na 2 i bylem zadowolony
i tak good year assymetric 2 jak dla mnie mistrz guma do codziennego wozenia dupyrasta - Pon 01 Gru, 2014 Kamil, tak pierwszy montaż, co za gówna, Międzystanówkisą o niebo lepsze PiTT - Pon 01 Gru, 2014 to na pierwszy powinny byc chyba lepsze zeby zachecic do kolejnego zakupu
serio jest cos takiego jak seria na pierwszy montaz? z tego co znalem to tylko oznaczalo wyzsza jakosc a nie odwrotnierasta - Wto 02 Gru, 2014
Kenet napisał/a:
A ma ktoś używki zimówki w 16" 205/55?
Ja ma dwa komplety, zapraszam Kamill - Wto 02 Gru, 2014 Każde opony jakie miałem z pierwszego montażu były dziwnie w huj twarde, robiły duże przebiegi i nic nie trzymały.PiTT - Wto 02 Gru, 2014 zimowe hankooki sa tez z pierwszego montazu a sa ciche i nie widze minusow...
zreszta wiele aut nowych salonowych ktorymi jezdzilem mialy ciche opony
wiec cos mi sie zdaje ze ta teoria jest nieco naciagana Kamill - Wto 02 Gru, 2014 Moje opony z civika dojezdzą zapewne do 100k km, albo i wiecej. Czy to normalne? A slizgają się na deszczu jak pojebane. W ibizie miałem to samo, w touranie w sumie juz nie pamietam, bo tam zmieniałem felgi na większe.PiTT - Wto 02 Gru, 2014 i twierdzisz ze nowe merce, audi i bmw wyjezdzaja na gorszych oponach z fabryki?
troche odwazna teoria biorac pod uwage ze opona ma zywotnosc na 2-3 sezony czyli tyle ile trwa srednio leasing nowego auta... a tym samym kazdy kupujacy nowe auto jezdzi na gownianych oponach... sorry nie kupuje tego, masz jakis dowod na to?
moze po prostu trafiales slabe modele opon, to ze markowa nie zawsze oznacza dobrej jakosci roj - Wto 02 Gru, 2014
PiTT napisał/a:
i twierdzisz ze nowe merce, audi i bmw wyjezdzaja na gorszych oponach z fabryki?
Panowie tylko ze każda marka ma inne ceny, inna filozofię sprzedaży, inny target itd.
PiTT - Wto 02 Gru, 2014 spoko, tylko rozmawiamy o tym ze ten sam model opony na pierwszy montaz jest slabszy... ja w to nie wierzę