Marek23 - Śro 26 Wrz, 2012 Będąc w prawdziwej ojczyźnie prawdziwego ślązaka kupiłem Sport Auto. Jest tam test nowego RS4. Pojemność baku 61 litrów, średnie spalanie w teście 19,4 litra. Maksymalne 25 coś tam. I tak sobie myslę, wracam z CH z deski. Noc, pełen but i co 250 km szukam powoli stacji Bardzo szybkie auto na trase M - Śro 26 Wrz, 2012 Ale nie wjezdzasz w torbie papierowej na glowie na osiedle Marek23 - Śro 26 Wrz, 2012 Napisz mi to jak bedziesz miał rs4, bimer po 2 amortyzacjach i z przyspieszeniem 106 16v się nie łapie na jazdę bez torby na łbie.
No offence M Michał - Śro 26 Wrz, 2012 M - Śro 26 Wrz, 2012
Marek23 napisał/a:
Napisz mi to jak bedziesz miał rs4, bimer po 2 amortyzacjach i z przyspieszeniem 106 16v się nie łapie na jazdę bez torby na łbie.
No offence M
Nie muszę mieć rs4 żeby to pisać
A jakie masz przyspieszenie w swoim power wagonie?Marek23 - Śro 26 Wrz, 2012 Nie wiem, nie mierzyłem, nawet nie sprawdzałem w danych katalogowych Na jednym baku 55l jeblem Innsbruck-Polska, lecąc 150 non top. Bez srania, strechingu i takich takich.
Edit: I to mnie cieszy M - Śro 26 Wrz, 2012 Ale nie mów że nie sikałeś przez 800km? Marek23 - Śro 26 Wrz, 2012 Siknąłem i zjadłem sałatkę. Ale nóg nie prostowałem, cały czas w ugięciu jakbym był w trasie. Ale tylko jeden postój, inaczej czułbym sie jakbym miał RS4 itr 911 - Śro 26 Wrz, 2012 Eeee to te skudy w gnojówce to so niebezpieczne fury z racji tych dużych przelotów miedzy tankowaniami
Człowiek zmęczony, koncentracja nie ta, ogólnie nie zdrowo tyle za fajero siedzieć!
No a co innego takie RS4!!! 250km to samo zdrowie. Na postoju rozprostował kości, siknął, szumną parówę zostawiając przy okazji 4stówki i w drogę
Trzeba jednak koniecznie w navi ustawić odliczanie ile do najbliższej stacji M - Śro 26 Wrz, 2012 No dobra ale 20l/100 to w mieszanym cyklu, ile to moze wyżłopać na autostradzie 15?
...sprawdzilem - srednia ze spritmonitora to 12litrow/100 autostradowo a to już daje zasięg 500kmitr 911 - Śro 26 Wrz, 2012 Dokładnie jakieś 15L, ale tu nie o to chodzi. Skoda nie daje żadnego fanu a takie rs4 aż nadto, ale tu też nie o to chodzi
Gnojówki są mega oszczędne przy stałych nawet dużych prędkościach i super sprawdzają się na długich przelotach tylko to wiadomo nie od dziś więc czym tu się jarać?
Gnojówka-na trasy
Mocna bena-na weekendowe przepalanie
Ja tak robię i jest ok dla budżetu M - Śro 26 Wrz, 2012 Dobra jest umiarkowana bena jak w bimmerze
Można pruć bez męczenia 150 a i spalanie fajneWuRC - Czw 27 Wrz, 2012
qbus napisał/a:
PiTT napisał/a:
jeździłem rav4 z tą skrzynią cvt... dramat, serio, jak coś takiego można zamówić do auta
też miałem okazję... jak skuter
W Subaru też to cudo montują:
kamil - Czw 27 Wrz, 2012 straszna jest ta skrzynia....Bart - Czw 27 Wrz, 2012 Ja mam w skuterze i nie narzekam. Założyłem sportowy wariator i jest szał