Michał, ale musisz przyznać, że na swoim urlop nie istnieje.
12 weekendów w przyszłym roku mam zajęte ... 3 miesiące lata, kazdy weekend kotlet no ale coś za coś
Urlop w tym roku w marcu, przed sezonem kotelciarskim, a drugi dopiero we wrzesniu MoRToN - Pon 23 Gru, 2013
Też kiedyś myślałem, że otwierając swoją działalność po pół roku będę leżał do góry wentylem i nikt mi nie będzie "kazał" ...
Rzeczywistość szybko to zweryfikowała - przez pierwsze 2 lata dymanie po 16-18h 7 dni w tygodniu, ani jednego wolnego dnia poza wigilią
No ale teraz stawiam najdroższe kible w EU i czekam na wizytę CBŚ bizon - Wto 24 Gru, 2013 Potrzebuję rozpoznać temat dostępności w Łodzi i okolicach programistów PHP oraz betatesterów oraz wymagań co do wynagrodzeń.
Nigdy nie zajmowałem się takimi rzeczami.
Jakieś koncepcje jak podejść do tematu?M - Wto 24 Gru, 2013 Dać ogłoszenie i zobaczyć ile będzie ofert i z jakimi wymaganiami Kamill - Wto 24 Gru, 2013 Tak jak pisze M. Do mnie czesto nawet dzwonia zagraniczne firmy hh, niby to z oferta, a najbardziej zainteresowani sa moimi aktualnymi zarobkami i oczekiwaniami finansowymi. Skumalem po ktorejs z kolei super ofercie pracy za granica ktora nigdy nie doszla do skutku. Zwykle badanie rynku.Kenet - Sob 28 Gru, 2013 Panowie chyba muszę zmienić pracę, zasiedziałem się. Coś związanego z motoryzacją najchętniej, abym choć trochę lubił to co robię. Jakieś ASO/Serwis itp. Może ktoś coś wie o stanowisku w motoryzacji dla broniącego dyplom inżyniera mechaniki i budowy maszyn, który ostatnie 4 lata spędził jako sprzedawca, serwisant, kierownik sklepu i posiada niezliczoną liczbę talentów? Po prostu muszę czegoś zacząć szukać, bo statek, na którym płynę już jakiś czas temu otarł się o górę lodową i nie wiem ile jeszcze wytrzyma(m). Tak mi się zebrało na przemyślenia w święta siema - Nie 29 Gru, 2013 Zgłoś się na staż do Miniaca Bonczek - Nie 29 Gru, 2013
siema napisał/a:
Zgłoś się na staż do Miniaca
Podobno ma problem z odpisywaniem i odbieraniem telefonów M - Nie 29 Gru, 2013 internet po pastuchu Barejka - Nie 29 Gru, 2013 M, adamwarszawa - Pon 06 Sty, 2014 U mnie jak na razie żadnych zmian, niby czekam na odpowiedź, niby tańczę...jakby ktoś coś miał, chętnie przyjmę Bonczek - Pon 06 Sty, 2014 Obiecali, że się odezwą? rasta - Pon 06 Sty, 2014 Obiecanki cacanki Walle - Pon 06 Sty, 2014 a propos zadzwonimy do Pana: