To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Praca poszukiwana

Michał - Pią 20 Gru, 2013

Vlodarsky napisał/a:
Michał, ale musisz przyznać, że na swoim urlop nie istnieje.

12 weekendów w przyszłym roku mam zajęte ... 3 miesiące lata, kazdy weekend kotlet :/ no ale coś za coś
Urlop w tym roku w marcu, przed sezonem kotelciarskim, a drugi dopiero we wrzesniu :/

MoRToN - Pon 23 Gru, 2013

;D ;D

Też kiedyś myślałem, że otwierając swoją działalność po pół roku będę leżał do góry wentylem i nikt mi nie będzie "kazał" ...

Rzeczywistość szybko to zweryfikowała - przez pierwsze 2 lata dymanie po 16-18h 7 dni w tygodniu, ani jednego wolnego dnia poza wigilią :rotfl:

No ale teraz stawiam najdroższe kible w EU i czekam na wizytę CBŚ :rotfl:

bizon - Wto 24 Gru, 2013

Potrzebuję rozpoznać temat dostępności w Łodzi i okolicach programistów PHP oraz betatesterów oraz wymagań co do wynagrodzeń.
Nigdy nie zajmowałem się takimi rzeczami.
Jakieś koncepcje jak podejść do tematu?

M - Wto 24 Gru, 2013

Dać ogłoszenie i zobaczyć ile będzie ofert i z jakimi wymaganiami :>
Kamill - Wto 24 Gru, 2013

Tak jak pisze M. Do mnie czesto nawet dzwonia zagraniczne firmy hh, niby to z oferta, a najbardziej zainteresowani sa moimi aktualnymi zarobkami i oczekiwaniami finansowymi. Skumalem po ktorejs z kolei super ofercie pracy za granica ktora nigdy nie doszla do skutku. Zwykle badanie rynku.
Kenet - Sob 28 Gru, 2013

Panowie chyba muszę zmienić pracę, zasiedziałem się. Coś związanego z motoryzacją najchętniej, abym choć trochę lubił to co robię. Jakieś ASO/Serwis itp. Może ktoś coś wie o stanowisku w motoryzacji dla broniącego dyplom inżyniera mechaniki i budowy maszyn, który ostatnie 4 lata spędził jako sprzedawca, serwisant, kierownik sklepu i posiada niezliczoną liczbę talentów? ;D Po prostu muszę czegoś zacząć szukać, bo statek, na którym płynę już jakiś czas temu otarł się o górę lodową i nie wiem ile jeszcze wytrzyma(m). Tak mi się zebrało na przemyślenia w święta :]
siema - Nie 29 Gru, 2013

Zgłoś się na staż do Miniaca ;D
Bonczek - Nie 29 Gru, 2013

siema napisał/a:
Zgłoś się na staż do Miniaca ;D

Podobno ma problem z odpisywaniem i odbieraniem telefonów :rotfl:

M - Nie 29 Gru, 2013

internet po pastuchu :rotfl:
Barejka - Nie 29 Gru, 2013

M, :rotfl: :rotfl: :rotfl:
adamwarszawa - Pon 06 Sty, 2014

U mnie jak na razie żadnych zmian, niby czekam na odpowiedź, niby tańczę...jakby ktoś coś miał, chętnie przyjmę ;)
Bonczek - Pon 06 Sty, 2014

Obiecali, że się odezwą? :]
rasta - Pon 06 Sty, 2014

Obiecanki cacanki :crazy:
Walle - Pon 06 Sty, 2014

a propos zadzwonimy do Pana:

http://www.youtube.com/watch?v=PF_FbqqYgHU

Jakarti - Wto 07 Sty, 2014

Bonczek napisał/a:
Obiecali, że się odezwą? :]

do CIebie caly czas sie nie odezwali z Value :rotfl: