trojanst - Nie 29 Lip, 2012 No idzie Mors jak zły. Interkoma nie mieliście co tak Ciacho łapami machał?rasta - Nie 29 Lip, 2012 No jeszcze Intercoma się nie dorobiłem rasta - Pon 30 Lip, 2012 Jeszcze jedno Video, tym razem z wozu strażackiego
pum - Pon 30 Lip, 2012 wreszcie trochę ujęć z zewnątrz. trojanst - Pon 30 Lip, 2012 Trochę już mi się przejadła formuła LR. Bogart i reszta. Wyścig zbrojeń nieco przekroczył amatorską formułę zawodów. Co innego próbować gonić Integry czy Morsa i do tego mieć odniesienie czy do Stf'a. A tak...
To tak na marginesie.rasta - Pon 30 Lip, 2012 Bogart spokojne jest do objechania ale fakt, że bez profi przygotowanej fury i slicka nie ma co marzyć o możliwości równej walki.Anonymous - Pon 30 Lip, 2012
rasta napisał/a:
Bogart spokojne jest do objechania ale fakt, że bez profi przygotowanej fury i slicka nie ma co marzyć o możliwości równej walki.
to dlatego byłem osattni w D6 trojanst - Pon 30 Lip, 2012
rasta napisał/a:
Bogart spokojne jest do objechania ale fakt, że bez profi przygotowanej fury i slicka nie ma co marzyć o możliwości równej walki.
Ja Ciebie też nie dogonię tylko rozważam sens takiej klasy. No ale dobra, nie roztrząsam. Latam dla fanu i nauki. A jak ebnę totka to od razu mi się umiejętności poprawią na sześciotłoczkowe pum - Pon 30 Lip, 2012
trojanst napisał/a:
A jak ebnę totka to od razu mi się umiejętności poprawią na sześciotłoczkowe
o to to...
swoją drogą twój on-board się wrzuca ale powiem tyle - mega płynnie jedziesz. jakbym tak na spokojnie potrafił jechać to bym ściągał pewnie jeszcze z 0,5-1 sek z czasu.trojanst - Pon 30 Lip, 2012
pum napisał/a:
swoją drogą twój on-board się wrzuca
O to fajno
pum napisał/a:
mega płynnie jedziesz
dzięki ale to dalej naukapum - Pon 30 Lip, 2012 jakbyśmy się nie musieli uczyć to byśmy się cięli z Vettelem o pole position trojanst - Pon 30 Lip, 2012 No tak tylko jak miałem 6 lat to ojciec nie kupił mi gokarta tylko kredki alphaOne - Pon 30 Lip, 2012
trojanst napisał/a:
Trochę już mi się przejadła formuła LR. Bogart i reszta. Wyścig zbrojeń nieco przekroczył amatorską formułę zawodów. Co innego próbować gonić Integry czy Morsa i do tego mieć odniesienie czy do Stf'a. A tak...
To tak na marginesie.
fakt, w zeszlym roku wystarczylo miec slicka zeby zajac przyzwoite miejsce autem z praktycznie seryjnym wyposazeniem + pelny srodek. w tym roku niestety nic z tego - nic to - trzeba tez sie zbroic - w totku kumulacja 18M PLN:)roj - Pon 30 Lip, 2012
pum napisał/a:
swoją drogą twój on-board się wrzuca ale powiem tyle - mega płynnie jedziesz.
gdzie onboard Trojana? poproszę link. Stf - Pon 30 Lip, 2012 Stad tez uwazam ze warto pomyslec o zapitalaniu w klasie. Czy to w 1600 czy w 2000. W open zawsze bedzie przesrane niestety...