kamil - Nie 08 Sty, 2012 a ja mam takie czarne i brązowo/pomarańczowe PiTT - Nie 08 Sty, 2012
na lato idealne
kupiłem sobie też takie bo była dobra cena, ale te to typowowo do auta, na codzień średnio się w nich chodzi, teraz po 99zł. można kupić... w tej cenie to jedynie w tesco albo ccc można coś znaleźć
Mick - Nie 08 Sty, 2012 ktoś pytał o RRSy 43, już nie wiem kto, bo ledwo widzę na iPhonie
pod koniec tygodnia dopiero będę miał towar z RRSa, więc będą na miejscu, powiedzmy z dnia nadzień.
Jak ktoś się zdecyduje to proszę o maila: michal@racingshop.plAnonymous - Nie 08 Sty, 2012
PiTT napisał/a:
;)
na lato idealne
kupiłem sobie też takie bo była dobra cena, ale te to typowowo do auta, na codzień średnio się w nich chodzi, teraz po 99zł. można kupić... w tej cenie to jedynie w tesco albo ccc można coś znaleźć
rozleciały mi się po niecałym roku łażenia/jeżdżenia strasznie kiepskie materiałowo... ale do prowadzenia wygodne
btw. PiTT - bardzo ładna klepka. jak będziesz chciał cyklinowanie albo coś do pielęgnacji to daj znaka PiTT - Nie 08 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
PiTT napisał/a:
;)
na lato idealne
rozleciały mi się po niecałym roku łażenia/jeżdżenia strasznie kiepskie materiałowo... ale do prowadzenia wygodne
btw. PiTT - bardzo ładna klepka. jak będziesz chciał cyklinowanie albo coś do pielęgnacji to daj znaka
no bo są delikatne, coś za coś
gamoniu to nie moja klepka, fotka z rallyshopu rasta - Nie 08 Sty, 2012 LOL Anonymous - Nie 08 Sty, 2012
PiTT napisał/a:
gamoniu to nie moja klepka, fotka z rallyshopu
"delikatne" - pięknie ujęte
jestem gamoniem, jeżdżę koniem... chodziło mi o fotkę tych beżowych na pudełku...to też rallyshop? PiTT - Nie 08 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
PiTT napisał/a:
gamoniu to nie moja klepka, fotka z rallyshopu
"delikatne" - pięknie ujęte
jestem gamoniem, jeżdżę koniem... chodziło mi o fotkę tych beżowych na pudełku...to też rallyshop?
nooo, zobacz linka
widzisz ile tam pudełek jest, po co mi by było tyle butów Anonymous - Nie 08 Sty, 2012 a kto bogatemu zabroni? jeden komplet do Mazdy, Drugi do Saxo, trzeci został po Lexie... poza tym niedługo coś zmienisz to kupiłeś pewnie na zapas Maciusiowy - Pon 09 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
a kto bogatemu zabroni? jeden komplet do Mazdy, Drugi do Saxo, trzeci został po Lexie... poza tym niedługo coś zmienisz to kupiłeś pewnie na zapas
no wiesz, do automatu inne, do manuala inne...dobrze, że oba auta w tym samym kolorzeanjas - Pon 09 Sty, 2012
PiTT napisał/a:
mam dawno kupione sparco pitlane, super wygodne
kurde, jak zrobią anjaslane to też sobie kupię!!!Wrobel - Pon 09 Sty, 2012
Mick napisał/a:
pod koniec tygodnia dopiero będę miał towar z RRSa
powaga? Mick - Pon 09 Sty, 2012 Chodziło mi o to ze nowy towar z nowymi homologacjami
Twoje zamówienie w komplecie wyjdzie w Wrobel - Pon 09 Sty, 2012 Mick - Wto 10 Sty, 2012 Boys and Girls!
Jedna z firm wyprzedaje opony PIRELLI P ZERO CORSA
205/50 ZR17 TL 89Y LEFT CORSA
205/50 ZR17 TL 89Y RIGHT CORSA
Niestety tylko w takim rozmiarze.
Można je kupić po 300 pln netto za szt - ale minimalne zamówienie to 20 (10 prawych i 10 lewych).