Jest opcja w razie "w" wpisówke uregulować na mniejscu ?? Jest iskierka nadziei, że chłopaki ogarną heble w pugolocie do końca tygodnia... Nie chce robic niepotrzebnego zamieszania, że wpłacę potem się bede wycofywał. Tak btw. jedzie ktoś z Lublina ??
Jest ale nie obiecuję - bo lista napięta już mocno jest.Gaydek - Czw 05 Maj, 2011 Rasta jedzie "za moje" także już wpłacił M - Czw 05 Maj, 2011 Tak tak, ja jestem na bieżąco tylko nie wpisuje tego do tematu Gaydek - Czw 05 Maj, 2011 OK
M - Czw 05 Maj, 2011 Kurna Gaydek, nic nie da rady już zrobić?pum - Czw 05 Maj, 2011
Miniac napisał/a:
Się dopisuje do listy Wlew zrobię jutro.
czym?Anonymous - Czw 05 Maj, 2011 Panowie ,
Czy mozna sie dopisac jeszce do listy ew. pojechac za kogos kto nie moze ?
Pieniazki na konto ? , czy istnieje mozliwosc wplaty na miejscu przy bramie ?
Ewentulanie prosze o dopisanie >
Orzech > Opel Astra RC White
PzdrM - Czw 05 Maj, 2011 Proszę o wpłatę na konto, jest wpłata - jest lista.
Na miejscu może się okazać że jest full i już nie będę mógł dodać.Anonymous - Czw 05 Maj, 2011 Oka,
Potw po wplacie pojdzie na PW
PzdrM - Czw 05 Maj, 2011 Oki, jak już będziesz miał to prześlij na PW
Lista na tor zamknięta
Osoby które wpłacają na torze:
Bad-i
Dawid
Jaka
Jak kogoś pominąłem dajcie znać na PW.roj - Czw 05 Maj, 2011 miałeś jeszcze klepnąć zwrotne pw z nr tel, czy dostałeś dane identyfikacyjne samochodu
podbno nawet pogoda ma być trochę lepsza niż obecna w tym momencie jesieńM - Czw 05 Maj, 2011
roj napisał/a:
miałeś jeszcze klepnąć zwrotne pw z nr tel, czy dostałeś dane identyfikacyjne samochodu
podbno nawet pogoda ma być trochę lepsza niż obecna w tym momencie jesień
Poszło.
Taką tez mam nadzieję - w końcu to maj.EmerytRs2 - Czw 05 Maj, 2011 otóż sprawdzałem dzisiaj pogodę
rano symboliczny opad od 10-11 ma się zacząć wypogadzać.