Ogłoszenia komercyjne - Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka
Rasputin - Pon 30 Sty, 2012 A jak spr datę silicka? Jest gdzieś wybita?GeKo - Wto 31 Sty, 2012
kubas napisał/a:
, mam dwa takie michały
Ile pompowałeś?
Kamil ja bym brał i dociął jeszcze.
N20 to mieszanka do stosowania w temp 5-20C
A ryzyko fuckupu zawsze istnieje, ale boki na bank będą twardsze.
AX na takich gumach klepał całą ośkę w sprintach.
Na Radomiu czy Wyrazowie mogą się przegrzać, bo tam opona cały czas pracuje, nie ma czasu się schłodzić między zakrętami.
Rok produkcji jest z boku nabity.kubas - Wto 31 Sty, 2012
Cytat:
Ile pompowałeś?
1.8 baraaaaa
Druga sprawa że są znacząco węższe niż r888 185/60/14
Mieszankna N20 jest dużo twardsza niż r888 chyba że tylko w moich tak jest kamil - Wto 31 Sty, 2012 dobra, to wezmę je. czekam jeszcze na datę produkcji i biorę... Z tego co widzę to przody są w super stanie bo boczne nacięcia widać (zdjęcie na samochodzie) i tyły w trochę gorszym stanie. Chuj na 1 sezon na Poznań i Ułęż powinny starczyć. Szczególnie, ze ja nie jeżdzę jak Janusz czy Rasta -> czyt. o życie M - Wto 31 Sty, 2012 Jak się znowu tak rozkręcisz jak ostatnio to kto wie qbus - Wto 31 Sty, 2012
kamil napisał/a:
dobra, to wezmę je. czekam jeszcze na datę produkcji i biorę... Z tego co widzę to przody są w super stanie bo boczne nacięcia widać (zdjęcie na samochodzie) i tyły w trochę gorszym stanie. zły czlowiek na 1 sezon na Poznań i Ułęż powinny starczyć. Szczególnie, ze ja nie jeżdzę jak Janusz czy Rasta -> czyt. o życie
W tych oponach mozna jeszcze głęboko ciąć w środku, tam miesą a miesą do drutów jest kamil - Wto 31 Sty, 2012 M, uspokuj się poniosła mnie wtedy adrenalina jak PISowca na wiecu 1 Maja...M - Wto 31 Sty, 2012
kamil napisał/a:
M, uspokuj się poniosła mnie wtedy adrenalina jak PISowca na wiecu 1 Maja...
Brak szydery W każdym iskrzy dusza sportowca - nawet w apatycznym Kamilu kamil - Wto 31 Sty, 2012 że ja niby nie czuły ?no wiesz co GeKo - Wto 31 Sty, 2012 kubas, To przód 1,7 się pompowało w 106 S16 tył 1,4 nawet czasami.rasta - Śro 01 Lut, 2012 Jako, że jest na forum zapotrzebowanie na tanią oponę mam propozycję.
Opona Interstate Sport IXT
Jest to oczywiście opona produkcji Chińskiej ale na pewno nie jest to dziadostwo, jeśli ktoś potrzebuje opony do toczenia się po mieście lub na dojazdy na tor to jak znalazł. W dodatku posiada bardzo twarde boczne ścianki, co w naszym przypadku nie jest bez znaczenia.
Najlepsza jest cena, przy zamówieniu u nas przykładowo opon 215/45/17 koszt za szt. to 260 pln
koma600 - Śro 01 Lut, 2012 jak za takie rozmiary to ceny zajebisterasta - Wto 07 Lut, 2012 Wyścig zbrojeń można uznać za rozpoczęty
Kogo następnego mam zapisać na wizytę? Bonczek - Wto 07 Lut, 2012 Świetnie będą leżeć na Hondzie rasta - Wto 07 Lut, 2012 Na razie to dwie szt. do konkretnego prostowania